Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden srac vagy kocsog vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden srac vagy kocsog vagy olyan erzekeny h az mar nem ferfias?

Figyelt kérdés

Sracok legyszi irjatok meg ha ti nem ebbe a ket csoportba sorolnatok magatokat

lanyok ha ismertek(/jartok) normalis sracokat legyszi irjatok meg h hol talalkoztatok

2012. aug. 4. 17:50
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
nem sorolom magam ebbe a két csoportba babinéni.
2012. aug. 4. 17:51
 2/15 anonim ***** válasza:

Én az érzékeny típus tartozom inkább, de vannak elég dühös, férfias napjaim is, de összességében jó fiú vagyok, sajnos.

22f

2012. aug. 4. 17:53
 3/15 anonim ***** válasza:
Én jófej, rendes gyerek vagyok, de vissza fogok ebből venni, meg a külsőmön is dolgozok valamit, mert ahogy mondod, nem néznek férfiasnak. Túl sok lány legjobb barátom lesz így :D
2012. aug. 4. 17:53
 4/15 anonim ***** válasza:
Érzékeny vagyok, de ha olyanra kerül a sor, kiküszöbölöm az érzéseimet... szal köcsög is tudok lenni, érzékeny is, de általában a kettő között vagyok, szóval... JELEN!
2012. aug. 4. 17:55
 5/15 anonim ***** válasza:
A legtöbb srác biz ilyen. Nekem a hétből volt egy normális.
2012. aug. 4. 17:57
 6/15 anonim ***** válasza:
A k*csög srácokat rühellem, de nem értem mi baj van az érzékenyekkel. Szerintem semmi rossz nincs abba ha egy férfi érzékeny.
2012. aug. 4. 17:57
 7/15 anonim ***** válasza:

hát kevés az átmenet,

én inkább az érzékenyhez tartozom, de már megtanultam leplezni:D szal vszínűleg fel se tűnne, csak hosszú együttélés után

2012. aug. 4. 18:06
 8/15 anonim ***** válasza:

egyébként én is tudok köcsög lenni, sajnos az olyannal nem akit igazán kedvelek, és ez hátrány, mert legtöbb casj izgul rá ha eleinte köcsögök vagyunk velünk, aztán "megszelídülünk" mintha miattuk lenne...:D pedig ez csak színjáték.

na pont ezért van h mindig az olyannak jövök be aki nekem nem (mert velük tudok köcsög lenni) aki meg bejön annak általában nem:D

2012. aug. 4. 18:08
 9/15 ASOT ***** válasza:

na lássuk :)

Tudtommal nem vagyok köcsög, a véleményemet megmondom sokszor túl őszinte is vagyok még ha néha fáj is, kiállok magamért és a szavaimért, aki egy köcsög azzal én egy marhanagy se-ggfej vagyok! Aki számomra kedves jó barát haver vagy kolléga, azzal foglalkozom, és kedves vagyok.

Nem szeretek nyálaskodni mert nem vagyok nő, az érzékenységet nézve, ha látom h az aktuális lány arra vágyik akkor érzékeny vagyok, alapból törődő vagyok azzal a lánnyal aki a barátnőm vagy épp aki lehet hogy az lesz, ha kell rendes ha kell érzéki ha kell kedves tündéri vagyok.

És általában határozott vagyok. Ha látom h mire vágyik a lány akkor azt adom, most éppen egy vicces figurára vagy odabújos simogatósra, vagy vadabb vagy gyengédebb szexre ésatöbbi.

De ezt mind csak akkor ha a lány szintén nem egy marhanagy se-ggfej vagy köcsög! Hanem ő is szeret :)

2012. aug. 4. 18:12
 10/15 anonim ***** válasza:
hát én egy az egyben ugyanolyan vagyok, mint a 8. válaszolo...sz.ar helyzet...de lányok, én nem értelek titeket. Miért baj az ha valaki érzékeny és tényleg szerelmes és az érzéseinek/gondolatainak hangot is ad. Ez lenne a "normális" fiú szerintem nem pedig az átmenet, mert azoknak a fiúknak "csak csajok" vagytok nem pedig a szerelme. Az átmenet csak színjáték. 22 vagyok és 5 lányhoz volt közöm úgy,h az eslő 4hez tudtam adni ezt az "átmenet" stílust és sohasem gondoltam,h majd én is elérzékenyulok, de aztán jött egy lány, akinek nem tudok ellenállni :D és nem tudom még elképzelni sem,h egyszeris "köcsög" legyek vele. (ha vele vagyok nem megy az átmenet = a színjáték) Nem tudom mit jelent nektek a "férfias" viselkedés? (ezt mondjuk kifejthetnétek)
2012. aug. 4. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!