Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, ti mit gondoltok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, ti mit gondoltok? Hogyan viselkednétek ebbe a helyzetbe?

Figyelt kérdés

Viszonylag elég duci voltam egész gyermek koromban. Olyan 16 évesen voltam 85kg 175cm. Itt megelégeltem, és elkezdtem utánanézni, hogyan is érdemes fogyókúrázni, vagy inkább gyúrni érdemes e, s mint hogy... Elkezdtem gyúrni. Fél év alatt sikerült le mennem 78kg-re, nőttem is közbe 182cm-re, és izmosodtam is. Ekkor ismertem meg a jelenlegi barátnőmet.

Most viszont 19 éves vagyok és eléggé elhagytam magam... Az izmom még rendben van, csak megint nőtt 1 kis pocakom, és mar nem tetszik a mellizmom sem. (87kg vagyok)

Szóval az érdekelne, hogy vajon zavarja e ez a barátnőmet. Ő úgysem mondaná meg ha igen, ezert gondoltam leírhatnátok, hogy hogyan érintene titeket. Vagy zavarna e? :)

2012. aug. 4. 15:20
 1/5 anonim ***** válasza:
engem nem zavarna.:) de abból ítélve amit írtál téged igen.. miért nem változtatsz rajta?
2012. aug. 4. 15:22
 2/5 anonim ***** válasza:
Szerintem a gáz az, hogy elhagytad magad, ha így ismert volna meg, akkor máshogy látná, de hogy elhagyod magad, az nem jó, tessék újra mozogni, akarj már tetszeni neki.
2012. aug. 4. 15:24
 3/5 Cicuskaaa123 ***** válasza:
Ha ebben az állapotodban látott volna meg elsőnek szted össze jött volna veled?? Sztem fogyj le!
2012. aug. 4. 15:31
 4/5 A kérdező kommentje:
Az igazság az, hogy ha a lustaság fájna, ordítanék :/ Legfőképp ezért nem járok már konditerembe, pedig már számtalanszor elhatároztam, hogy elkezdek futni járni, de valahogy mindig lebeszélem magam róla...
2012. aug. 4. 15:33
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdj el újra gyúrni, én is lusta vagyok nagyon, mégis élvezem, mert változatosak az edzésterveim, kéthavonta cserélgetem őket, hogy ne legyen monoton. Az edzőterem ahova járok elég modern, vannak TV-k, úgyhogy pihenés közben le is lehet foglalni magam. Futni is járok, nem nagy távokat, de 15-20p az egész, addig ki lehet kapcsolni magad. Ha fogyni akarsz ajánlom mozgás mellé a Scitec Liquid L-Carnitin italát, nagyon jó és megfizethető.
2012. aug. 4. 15:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!