Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rák és ikrek a szerelemben miéért enynire rossz?
Ismerös én is rák vagyok amuggy de szerintem ez nem horoszkop függö.... inkább csak rossz csajokat fogtál ki és h ikerek az véletlen egybeesés. Az én párom rák de igy se boldogolunk ....nem szeretjük egymást csak vagyunk..
Szerintem jósnö helyett keres egy másik csajt aki nem ikrek :P
Nekem a barátom ikrek, én oroszlán és hát sokszor nagyon nehéz vele, mert én minden erőmmel szeretni szeretném, de ő ugye ezt nehezen viseli, mindig kitáncol egy kicsit, kell neki a szabad tér. Tökéletes ellentétei vagyunk egymásnak etéren. Az ikrek nem a hűségéről híres, de ez emberfüggő is. Engem a barátom sokszor nagyon meg tud bántani, de nem csalna meg mert empatikus személyiség, és utál fájdalmat okozni. De a legkiismerhetetlenebb jegy szerintem. Már ugye ha illik rá a leírás.
Nekem is két ikrek pasim volt eddig, de az első barátommal 4 évig voltam együtt, és TÖKÉLETESEN ellentétes a személyisége a horoszkópban leírtakkal. Ez gondolom nagyban aszcendens függő is. Nem lehet mindenkit besorolni pár jegyleírás alapján.
Ikrek vagyok én is és lány (:
De én például sose basznám át a barátomat, mindössze annyi kell, hogy hagyjon egy kis szabad teret, és élhessem én is az életem.
Szerintem ennyi bőven elég.
nem az ikrek a rosszak és nemhűségesek hanem a csajok akiket kifogtál :)
egy iker lány
hehe... most elképzeltem, hogy a volt barátom (rák) is ugyanezeket mondhatja rám :D (ikrek vagyok)
De basszus. attól hogy nem illünk össze, még nem én vagyok a főgonosz! Engem meg halálra idegesített a féltékenységével, meg a sírásával meg azzal h "ne smároljunk hanem beszélgessünk".
Persze távolról nagyon szimpatikusnak tartom a rákokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!