Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, titeket zavarna ha összeismerkednétek egy lánnyal, elkezdenétek komolyabban foglalkozni egymással és később kiderülne, hogy plasztikázva volt az orra?

Figyelt kérdés
2012. aug. 3. 21:50
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Nemsokára lesz egy ilyen műtétem. Csinos lánynak tartom magam (nem vagyok kövér, van mellem és a fenekemre meg a lábaimra is azt mondják szépek), de sajnos az orrom nem a legszebb (nagy és görbe), ezért megműttetem. Kicsit félek a környezetem reakciójától, de remélem olyan rendesek lesznek, mint ti.
2012. aug. 3. 22:36
 12/14 anonim ***** válasza:
de az öregedéssel tényleg változik az orr ! erre nyomatékosan kérdezz rá !
2012. aug. 3. 22:46
 13/14 anonim ***** válasza:
ja maúgy 25 F utolsó
2012. aug. 3. 23:03
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha eddig is tetszett, min változtatna, hogy kiderült ez róla? Az orrát nem most fogja megműttetni...
2012. aug. 5. 22:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!