Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagy baj ha még egy jó ideig...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagy baj ha még egy jó ideig nem jön át hozzánk a barátom szerintetek?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, barátom 16, és 9 hónapja vagyunk együtt. Én már milliószor voltam náluk, de Ő még sose nálam. Őszintén szólva nem is szeretném ide hozni, mégpedig azért, mert egyrészt nem tudnánk hol nyugton lenni ketten, másrészt a családom miatt se nagyon. Régen voltak olyan családi dolgok, amik miatt pánikbeteg lettem. Úgy érzem nem tudnánk itt mit csinálni, jobb ha egyelőre nem jön ide. Sose nyaggatta ezt a témát, apu már látta is Őt, sőt köszöntek is egymásnak.

Szerintetek ez így nagy gond?:(

2012. aug. 3. 16:58
 1/4 anonim ***** válasza:
Tőle kérdezd.
2012. aug. 3. 17:01
 2/4 A kérdező kommentje:

Neki nem baj, csak hát ezt örökké nem csinálhatom.

Viszont nem tudok jó megoldást, én sem érzem itthon mindig jól magamat...

2012. aug. 3. 17:02
 3/4 anonim ***** válasza:
Velem is volt hasonló helyzet. Nem nagy gond, erre nem fog rámenni a kapcsolatotok (gondolom). Esetleg akkor hívd át amikor nincs otthon senki. Biztosan akad olyan nap. Ezen ne problémázzatok. Nem ez az élet nagy gondja. :) Hány tagú a családod?
2012. aug. 3. 18:08
 4/4 anonim ***** válasza:
Amikor az első komolyabb kapcsolatom volt ő állandóan nálunk volt. De nálunk is voltak problémák, később megkaptam apámtól, hogy k*rva vagyok, miután szakítottunk 11 hónap után. Aztán jött a következő barátom fél vére rá kb, akibe nagyon szerelmes vagyok még most is és én sűrűn járok hozzájuk és mindig ott voltam amikor lehetett. És sosem vittem haza hozzánk, mert már annyira elfajultak a dolgok. Aztán most hogy elköltöztünk már jön hozzám és elég sokszor van itt. El kellett telnie több, mint másfél évnek, hogy be tudjam mutatni az életemet neki. De ő végig megértő volt, plusz én elmondtam már az elején, hogy nem jöhet, mert nem ideálisak a viszonyok.:) nagyon megértő szerencsére:) remélem neked is javul a helyzet egyszer és ha a párod megértő akkor nincs gond:) 19/L
2012. aug. 3. 18:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!