Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gyakori eset az, hogy ha visszautasítasz valakit mert alig ismered de miután megismered összejössz vele? Mennyire ok az a visszautasításnál az, hogy alig ismered az illetőt?
Figyelt kérdés
A kérdésem szempontjától mindegy h a visszautasító fél fiú-e vagy lány.
a kérdés arra vonatkozik ha valaki komoly kapcsolatot akar.
2012. aug. 2. 22:45
11/18 anonim válasza:
Na ebben is tévedsz, ti nők egyáltalán nem ismeritek magatokat ;) Mást mondtok, mást gondoltok, és megint csak mást tesztek.
12/18 anonim válasza:
Ne ismerjél jobban magamnál mert már most kiborít ez a viselkedés..
NEM ismersz ne akard megmondani milyen vagyok..
13/18 anonim válasza:
Nem ismerlek, de ilyen téren mégis jobban ismerlek, mint te magadat :P
14/18 anonim válasza:
K*rvára nem!.. Azért mert neked csak ilyen felszínes ribancokkal sikerült össze akadnod még nem az összes ilyen
15/18 anonim válasza:
Nemrég még direkt a rendes, normális lányokat kerestem, szal ha nem lenne az összes ilyen, akkor én se csak ilyenekkel akadtam volna össze. Most már nem is keresek barátnőt, csak szexet, mert másra nem vagytok jók.
16/18 anonim válasza:
B@szodjál meg!! Neked azt' még kell a nő...
17/18 anonim válasza:
Fiacskám, akkor legyél homár, ha a nők mind ennyire rosszak. :DD
18/18 anonim válasza:
Nem választás kérdése, de tény, h könnyebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!