Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mit tegyek?

Figyelt kérdés
Szakítottunk a barátnőmmel kb 3 hónapja de azóta is sokat beszélünk napi rendszerességgel! most ismerkedett meg egy csávóval és komolynak látja a dolgot. nagyon szereti. Én meg akartam szüntetni minden kapcsolatot vele felejtsük el egymást de ő könyörög hogy neee. Ragaszkodik hozzám és mindent megoszt velem teljesen nyíltan mint régen. Én még mindíg nagyon szeretem és kicsit zavar is h mással van :S Meg nem igazán érdekel hogy mikor mit csinál az uj fiúval. Sőt néha bosszant hogy bezzeg velem nem ilyen voltál... Miért csinálja ezt szerintetek? Miért vagyok még fontos?

2012. aug. 2. 16:45
 1/2 anonim ***** válasza:

Azért mert jó barát vagy már. Lelki szemetesláda lettél aki mindig arra lesz jó ,hogy kisírja magát neked.

Szerintem szakíts meg vele minden kapcsolatot. Telefonon blokkold sms és hívás terén interneten pedig töröld..

2012. aug. 2. 16:49
 2/2 anonim ***** válasza:
Szakítottatok nem? Akkor meg? Felejtős, és le kell pattintani, mert csak az idődet rabolja. Ha meg az új pasijával nem tud beszélgetni, akkor meg hívja fel a lelkisegély-szolgálatot. Egy pasi idegrendszere általában csak egy női nyafizásra van hitelesítve, te tartogasd a magadét annak, aki megérdemli.
2012. aug. 2. 17:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!