Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Itt az igazság pillanata, ti járnátok egy vörös hajú, nem izmos, falusi fiúval?
gazda asszonyt keres?:)
rtl klubbon (ha ott megy) is bevált...
nem izmos, falusi = nem gond
sajnos a vörös haj nekem nagyon nem jön be, pláne fiúban
A hajszín nem zavarna, különben is csípem az íreket :)
Az, hogy faluról jöttél meg egyáltalán nem zavarna, sőőt...agrármérnöknek tanulok, szóval....érted :D
Egyedül a testalkat nem jönne be nálam szerintem...nekem fontos az, hogy valaki testesebb legyen mint én (nem vagyok kövér, nem azért)Ez lehet akár zsír, akár izom (bár azért mértékkel)... nekem mindegy hogy mi a kettő közül, csak ne legyen girhes a srác :D
Sajnálom, de az átlagot bővítem én is :)
Attól függ, hogy hány éves vagy. Ha te még mondjuk 18 fölött is komolyan gondolod, hogy ezért nem találsz párt, akkor ideje szakemberhez fordulnod. épeszű ember nem hajszín szerint választ, az pedig, hogy ki milyen településről jött teljesen mindegy. A nem izmos alatt nem tudom, hogy mit értesz, pl nekem izmos pasim még soha nem volt, általában inkább enyhén mackósak voltak, azt a tpust kifejezetten imádom. Most ennek ellenére egy vékonyan nem izmos srác a barátom, aki alkatra nem olyan, hogy hú, elsőre lázba jöttem tőle, de nagyon szeretem és vonzónak találom, őt el sem tudnám képzelni nehezebben...
Mondjuk kettőnk közül itt én vagyok a vörös hajú és falusi, úgyhogy ezekről nem tudok nyilatkozni, nekem még egyikből sem származott hátrányom, és én pl a vörös hajú pasikat vonzónak tartom, de nyilván elfogult is vagyok eben. Nálam ezek egyike se lenne kizáró tényező...
Exem,vörös-hajú szeplős srác volt :)
4.5évig voltunk együtt:)
Sok nőnek nem tetszenek az nagyon izmos srácok,ugy h ezen sem kell aggódnod.
Nem ezen múlik.
;-)
27L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!