Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet pasit szerezni? De már komolyan
Tudom, hogy gyakorlatilag bárhol, mégse jön össze.
Az a baj, hogy nem ismerek meg új embereket egyáltalán, mindig csak a "régiekkel" járok össze, akiknek csaja van, vagy nem vagyunk egy hullámhosszon stb...
Pedig annyira tényleg nem vagyok gáz... 17L
(A kérdést nem azért írtam ki mert itt akarok ismerkedni!)
Nekem az jött le, hogy talán te olyan típus vagy, aki szeret egy kicsit hosszabban beszélgetni ismerkedni vkivel mielőtt eldönti magában, hogy tényleg érdekli-e a másik. Én hasonló hozzáállású vagyok, és bizton mondhatom, hogy a baráti társaság ilyen "partnerlelőhelyként" egyszer kimerül, mert a párok kialakulnak, a szinglik meg már inkább a körön kívülről keresnek partnert, mert a bentieket túl jól ismerik, vagy nem érdeklik őket. Így a fix baráti kör egy idő után kevés lesz.
Biztos van valami érdeklődési köröd, és ahhoz kapcsolódó tevékenységet válassz pl.: ha bélyeget gyűjtesz-akkor járj bélyeggyűjtő körbe, ha szeretsz olvasni-járj olvasó klubba stb., és így legalább megvan a közös alap is, és előre kiválaszthatod milyen beállítottságú legyen (ti. olyan, amilyen helyre jársz).
De mivel még csak 17 vagy, azért ne ess pánikba, csak tudd: ha nem jársz olyan helyre, ahol szingli fiúk is feltűnnek néha-néha, akkor nem fog csak úgy becsöngetni hozzád egy sem. Emiatt talán jó módszerek lehetnek a rapidrandik, meg a társkereső rendezvények, mert oda mindenki konkrétan azért megy, hogy összejöjjön vkivel, de ez neked még sztem korai lenne. Majd 25-35 évesen...
Én is egy ilyen béna srác vagyok, aki helyes és sok csaj bekíván :) Íme a folyamat a kis fejükben:
1 - "Ú ez a srác, de bizsergető nem bírom nem nézni"
2 - "Aha ez ilyen szűzfiú, nem baj majd én megmutatom"
3 - "De kötsög ez, ennyire leszarna?"
4 - "Pedig annyira edvard cullen, miért nem?!"
és én ezt nagyon unom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!