Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol tudnék venni, szív alakú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol tudnék venni, szív alakú párnát, és hol tudnék rá közös képet nyomtatni?

Figyelt kérdés
2012. aug. 1. 18:01
1 2
 11/16 anonim válasza:
[link] Itt tudsz venni mindenfele ajandekot, nyomtatnak ra kozos kepet... akarmilyen kepet. Ha uvegbogret rendelsz, azon atlatszo lesz a nyomtatas. Gyonyoru! Csak ajnlani tudom az osszes ajandekot, parod nagyon orulni fog neki ;)
2012. aug. 4. 06:18
 12/16 anonim válasza:
Vidd el az állatkertbe és vegyél neki vattacukrot... én 15 évesen ennek örültem volna
2012. aug. 4. 18:31
 13/16 anonim válasza:
Nyugi ezek hülyék!Én lány vagyok és biztos örülnék egy ilyen párnának!Nagyon cuki a lányok szerint!A 2. oldalon az 1. hozzászóló jót mondott!Mármint csak ő mondott jót!Szóval fogadd meg a tanácsát és szuper leszel!Hajrá!Menni fog!
2012. aug. 5. 11:33
 14/16 anonim ***** válasza:
Kedves utolsó: nem minden lány díjazza az ilyet, pl. én sem. Minden második fiú ilyeneket vásárol, szerintem eléggé unalmas már. Mondjuk kérdezze meg a barátnőjét, mit szeretne, az úgy tiszta lenne. Az állatkert szerintem jó öltet
2012. aug. 5. 18:42
 15/16 anonim ***** válasza:

Én örülnék egy fényképes szív alakú párnának! Lány, 23 éves. :)

/Van egy szív alakú párnám Valentin nap alkalmából kaptam, csak azon nincs kép. De nagyon szeretem./

Szerintem a legtöbb lány örül az ilyesmiknek...

2012. aug. 9. 13:39
 16/16 anonim ***** válasza:

Ja, most látom hogy azt kérdezted, hogy HOL tudnál ilyet venni. Bocsi. Hát nem tudom hol laksz, ezért nem tudok boltot mondani... De ma már a neten is el lehet ezt intézni. [link]

(Automatikusan olvasni kezdtem a válaszokat, és a "tök gáz ajándék"-ok után már csak azt írtam meg, hogy jó-e vagy nem jó ez az ajándék fajta.)

2012. aug. 9. 15:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!