Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak-fiúk 16-25 évesek! 16 vagyok komoly kapcsolatra vágyom, de úgy néz ki a pasik nem igazán kedvelik ezt a dolgot. Ez így van vagy csak én akadtam rossz pasikba?
ffiak-fiúk 16-25 :) Vicces fordulat.
Viszont, hogy érdemben is hozzászóljak. Attól függ, hogy hol keresel partnert. Hogy mennyi időt hagysz az ismerkedésnek a járás előtt. Hogy milyen típusú fiúcskák jönnek be. Hogy mennyire vagy érett és kompromisszumképes, mennyire bírsz alkalmazkodni. Nagyon sok dologtól függ.
Amúgy a "komoly" jelző érdekelne, hogy mit takar nálad.
Mert a tartós és hogy jól meglegyünk évekig dolgot akkor az egyáltalán nem reménytelen és hidd el jó lesz, össze fog jönni, csak akarni kell. :)
"lehet hogy nekem nem fog összejönni" rögtön a negatív felfogás megmutatkozik!Ez forma miért nem jó neked:"Nekem is esélyem van hogy hosszú évekig párkapcsolatban élhessek"?Mindjárt jobb ezt a formát látni.
Szerintem te túl magasra rakod a határt,kétlem hogy 20-22 kor felett kellene keresgélned férfi után,mondom ezt mint szintén 25 éves férfi.Vagyis nálam egyrészt ez kizárt dolog,másrészt ez nem egészséges kombináció,én legalábbis soknak érzem a korkülönbséget.
A te korosztályod fiúi között is akadhatsz rendes,tisztességes és intelligens emberre,de a párkapcsolatosdi munkával jár!
Üdv
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!