Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg leszbi vagyok. De nem merem elmondani a legjobb barátnőmnek akibe beleszerettem. :/ Esetleg hol tudnék leszbikus lányokat keresni? 17 vagyok.
Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe... már 2 éve szenvedek azzal, hogy hogyan mondjam el neki, de még nem vettem bátorságot rá.... imádom amikor hozzámér..mikor puszit adok az arcára már legszivesebben megcsókolnám de nem merem... aludtam már vele együtt, de nem mertem megtenni a lépést. már sokszor azon gondolkodom, hogy hogyan itassam le és akkor esteleg rányomulhatnék... mit tegyek? segítsetek!#leszbikus #leszbi szerelem
2012. aug. 1. 14:38
21/23 anonim válasza:
Kérdező, én is ugyanebben a helyzetben vagyok, írhatsz nyugodtan nekem is :)
23/23 anonim válasza:
Ismerős érzés... Volt barátnőmre hónapokat vártam, mire rájött, hogy biszex. Most ugyanez van egy másik csajjal, és szinte biztosra veszem, hogy leszbikus. Nem akarom, hogy bárki miattam becsapja magát, de egyre inkább elhiszem, hogy a megérzések nem csalnak, és ha valaki nem megy ki a fejemből, az nem véletlen. Bocsi, ha most hiú reményeket ébresztettem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!