Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valószínűleg leszbi vagyok. De nem merem elmondani a legjobb barátnőmnek akibe beleszerettem. :/ Esetleg hol tudnék leszbikus lányokat keresni? 17 vagyok.
hát mi 50kmre lakunk egymástól, kollégisták vagyunk. És most ugye szünet van, nincs iskola.. Már nagyon hiányzik. Ha találkoztam vele és ha felhoztam ezt a témát azonnal írok majd ide hogy hogy sült el a dolog.
Köszi mindenkinek a segítséget!
mert te melyik megyében laksz?
ne mondj le róla! soha ne tedd!!
az tud felébreszteni egy ilyen vívódásból ha pl megtudod hogy soha semmilyen körülmények között nem lenne a tied. 100-150-200 km még nem a világ :)
amikor én próbáltam nyitni a párom felé, szegénynek még semmilyen kapcsolata nem volt korábban és nagyon nehezen nyílt meg felém, a "jelek"et nézhettem úgy is, hogy legbelül szeretné ha közelednék, meg úgy is, hogy én vagyok az első igazi barátja. 8 hónap kellett és istenemre mondom sokszor ki akartam verni a fejemből de nem ment. most immár 3 éve vagyunk együtt, őszintén szeretjük egymást, és egyetem végeztével repülünk külföldre, de addig még összeházasodunk jövő nyáron spanyolba.
ezeket csak azért írtam le, mert az óriási dolog a helyzetedben, hogy közel álltok érzelmileg egymáshoz!!!
nem a sarki zöldségesnél vallasz szerelmet a Marisnak mert tetszik ahogy 2 fürt szőlőt vesz! ő már ismer téged, egymáshoz is szoktatok érni, tudom részéről ártatlanul (nálunk is így volt, csak én mindig horrorfilm közben provokáltam ki pl hogy megfodhassam a kezét, azóta nem néztem annyi horrorfilmet :D), szóval a lelked nem nyugszik szerintem amíg választ nem kap valamilyen formában!
nem késő még (remélem, még nem mondtál le teljesen róla), menj el hozzá, nézd meg hova költözött, mondd el, hogy szereted s írj ha ezekkel kapcs bármi kérdésed van!!!!!!
remélem még tudtam valamit segíteni, nagyon szurkolok és költözz utána :P
utolsó! :)
Hát én nagyon irígyellek...mondjuk nekem nincs szükség különleges pillanatra, hogy fogjam a kezét. Mindig fogom, ha kell ha nem. Csak az a baj, hogy már ennyitől be vagyok indulva. Úgy szeretném, csókolni, tudni, hogy az enyém. Múltkor sétáltam a városban és azon ábrándoztam, hogy milyen jó lenne este sétálni, aztán hazamenni, együttlenni. Csak mi ketten. 1,5 éve próbálom rávenni magam, hogy elmondjam vagy ne. Nincs bátorságom. Mindig a megfelelő pillanatra vártam eddig...eddig... Hogyan tehetném, amikor elköltözött, pasija is volt/van... Nagyon nehéz ez. A szívem szakadt meg, ha más lánnyal vagy fiúkkal láttam. Mostmeg a hiánya? Puszik, ölelések, egymásnál alvások...mind mind hiányzik.... Lenne más jelentkező, nem is egy, de ők nem olyanok mint ő. Senki sem pótolhatja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!