Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Valószínűleg leszbi vagyok....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valószínűleg leszbi vagyok. De nem merem elmondani a legjobb barátnőmnek akibe beleszerettem. :/ Esetleg hol tudnék leszbikus lányokat keresni? 17 vagyok.

Figyelt kérdés
Szerelmes vagyok a legjobb barátnőmbe... már 2 éve szenvedek azzal, hogy hogyan mondjam el neki, de még nem vettem bátorságot rá.... imádom amikor hozzámér..mikor puszit adok az arcára már legszivesebben megcsókolnám de nem merem... aludtam már vele együtt, de nem mertem megtenni a lépést. már sokszor azon gondolkodom, hogy hogyan itassam le és akkor esteleg rányomulhatnék... mit tegyek? segítsetek!

#leszbikus #leszbi szerelem
2012. aug. 1. 14:38
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok, hát nem igazán, sajnos olyan helyen lakunk, ahol ezt nem nagyon tehetjük meg. Baráti társaságban igen amúgy. Ez is egy nagy forduló pont lesz, amikor már nem csak ti tudjátok, de kell hozzá egy kis idő, hogy fel tudd vállalni:) hajrá
2012. aug. 2. 15:13
 12/23 A kérdező kommentje:

hát mi 50kmre lakunk egymástól, kollégisták vagyunk. És most ugye szünet van, nincs iskola.. Már nagyon hiányzik. Ha találkoztam vele és ha felhoztam ezt a témát azonnal írok majd ide hogy hogy sült el a dolog.

Köszi mindenkinek a segítséget!

2012. aug. 2. 16:58
 13/23 anonim ***** válasza:
Szia, ha lipstick leszbi vagy írj rám ;) 17 vagyok :)
2012. aug. 3. 13:40
 14/23 anonim ***** válasza:
50 km az nem sok! egy óra. miért nem találkoztok nyáron? miért nem csináltok valamit együtt?
2012. aug. 3. 16:49
 15/23 A kérdező kommentje:
nem tudom. Egyszer nem ér rá, máskor én nem érek rá. Vagy nem lehet valamiért. Kezdek lemondani róla. :( lehet hogy be kellene látnom, hogy nem lehet az enyém. :( lehet hogy jobb lenne,ha elfelejteném. De az lehetetlen számomra, amikor mindig ő jár a fejemben... Annyira nehéz ez...
2012. aug. 6. 09:01
 16/23 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lesz hasznos a kis élettörténetem, de szerintem érdekes lehet látni a dolgot a másik szemszögéből. nagyon konzervatív családban nőttem fel, és soha nem foglalkoztam a leszbikus vagy biszexuális kapcsolatokkal. az egyik legjobb barátnőm, akivel 5 éve ismertük egymást egy fergeteges buli után bevallotta hogy szerelmes belém de tiszteletben tartja a döntésemet és a legfontosabb mindig a barátságunk lesz. teljesen lebénultam, mukkanni sem tudtam. az évek alatt többször is voltak apró jelek, és a vallomása előtti hetekben többször szóba került a leszbikus kapcsolat, ám én mégsem gyanakodtam. a vallomása után hetekig nem kerestem, látni sem akartam. ám ezek után egyre gyakrabban fantáziáltam kettőnkről. nem tudtam kiverni a fejemből és majd beleőrültem a vívódásba.természetesen mint legjobb barát is szörnyen hiányzott így újból felkerestem, de a történtekről nem esett szó.pedig titkon reméltem hogy letámad, a falhoz szorít és megcsókol. de nem.és amikor már megelégeltem, én léptem. megcsókoltam, sőt tovább is mentem, mert elkapott a hév.magam sem hittem el, hogy mindez velem történik. minderre nem úgy gondolok mint egy leszbikus élményre,hanem az eddigi le mert azóta nem kategorizálok,a szerelem az szerelem, az ember a lényeg, nem az hogy milyen nemű.
2012. aug. 9. 21:41
 17/23 anonim válasza:
Nem tudom mennyire lesz hasznos a kis élettörténetem, de szerintem érdekes lehet látni a dolgot a másik szemszögéből. nagyon konzervatív családban nőttem fel, és soha nem foglalkoztam a leszbikus vagy biszexuális kapcsolatokkal. az egyik legjobb barátnőm, akivel 5 éve ismertük egymást egy fergeteges buli után bevallotta hogy szerelmes belém de tiszteletben tartja a döntésemet és a legfontosabb mindig a barátságunk lesz. teljesen lebénultam, mukkanni sem tudtam. az évek alatt többször is voltak apró jelek, és a vallomása előtti hetekben többször szóba került a leszbikus kapcsolat, ám én mégsem gyanakodtam. a vallomása után nem kerestem, látni sem akartam. ám ezek után egyre gyakrabban fantáziáltam kettőnkről. nem tudtam kiverni a fejemből és majd beleőrültem a vívódásba.természetesen mint legjobb barát is szörnyen hiányzott így újból felkerestem, de a történtekről nem esett szó.pedig titkon reméltem hogy letámad, a falhoz szorít és megcsókol. de nem.és amikor már megelégeltem, én léptem. megcsókoltam, sőt tovább is mentem, mert elkapott a hév.magam sem hittem el, hogy mindez velem történik. minderre nem úgy gondolok mint egy leszbikus élményre,hanem az eddigi legsikeresebb párkapcsolatomra,azóta nem kategorizálok,a szerelem az szerelem, az ember a lényeg, nem az hogy milyen nemű.ám azt el kell mondanom, hogy a barátságunk soha nem lett olyan mint a vallomás előtt. amikor a barátságban az egyik fél többet akar, akkor már ott megváltozik a kapcsolat. tehát tök mindegy elmondod e vagy sem, mert a kapcsolatotok már most megváltozott. csak ezt a másik fél nem tudja.bocsi hogy ennyire bő lére eresztettem, csak jól esett hogy én is kiönthettem a lelkem.)sok sikert!
2012. aug. 9. 21:50
 18/23 anonim válasza:
lemondtam róla, de azért köszi a tippeket... Elköltözött Jász nagykun szolnok megyébe:// rendesek vagytok. 17/L j
2012. aug. 31. 22:05
 19/23 anonim ***** válasza:

mert te melyik megyében laksz?

ne mondj le róla! soha ne tedd!!

az tud felébreszteni egy ilyen vívódásból ha pl megtudod hogy soha semmilyen körülmények között nem lenne a tied. 100-150-200 km még nem a világ :)

amikor én próbáltam nyitni a párom felé, szegénynek még semmilyen kapcsolata nem volt korábban és nagyon nehezen nyílt meg felém, a "jelek"et nézhettem úgy is, hogy legbelül szeretné ha közelednék, meg úgy is, hogy én vagyok az első igazi barátja. 8 hónap kellett és istenemre mondom sokszor ki akartam verni a fejemből de nem ment. most immár 3 éve vagyunk együtt, őszintén szeretjük egymást, és egyetem végeztével repülünk külföldre, de addig még összeházasodunk jövő nyáron spanyolba.

ezeket csak azért írtam le, mert az óriási dolog a helyzetedben, hogy közel álltok érzelmileg egymáshoz!!!

nem a sarki zöldségesnél vallasz szerelmet a Marisnak mert tetszik ahogy 2 fürt szőlőt vesz! ő már ismer téged, egymáshoz is szoktatok érni, tudom részéről ártatlanul (nálunk is így volt, csak én mindig horrorfilm közben provokáltam ki pl hogy megfodhassam a kezét, azóta nem néztem annyi horrorfilmet :D), szóval a lelked nem nyugszik szerintem amíg választ nem kap valamilyen formában!

nem késő még (remélem, még nem mondtál le teljesen róla), menj el hozzá, nézd meg hova költözött, mondd el, hogy szereted s írj ha ezekkel kapcs bármi kérdésed van!!!!!!

remélem még tudtam valamit segíteni, nagyon szurkolok és költözz utána :P

2012. szept. 1. 23:45
 20/23 anonim válasza:

utolsó! :)

Hát én nagyon irígyellek...mondjuk nekem nincs szükség különleges pillanatra, hogy fogjam a kezét. Mindig fogom, ha kell ha nem. Csak az a baj, hogy már ennyitől be vagyok indulva. Úgy szeretném, csókolni, tudni, hogy az enyém. Múltkor sétáltam a városban és azon ábrándoztam, hogy milyen jó lenne este sétálni, aztán hazamenni, együttlenni. Csak mi ketten. 1,5 éve próbálom rávenni magam, hogy elmondjam vagy ne. Nincs bátorságom. Mindig a megfelelő pillanatra vártam eddig...eddig... Hogyan tehetném, amikor elköltözött, pasija is volt/van... Nagyon nehéz ez. A szívem szakadt meg, ha más lánnyal vagy fiúkkal láttam. Mostmeg a hiánya? Puszik, ölelések, egymásnál alvások...mind mind hiányzik.... Lenne más jelentkező, nem is egy, de ők nem olyanok mint ő. Senki sem pótolhatja.

2012. szept. 3. 23:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!