Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretem de távol van?
:( sajnos kétségbe esésembe irtam ida :(
a pàrommal 7 honapja egyutt vagyunk én 16 és o is .. &- eves letunkre màr 7 honap alatt nagyon komoly lett a kapcsolatunk, o 9 éve focizik.. sajnos 1600km van koztunk de ennek ellenére is nagyon szeretjuk egymàst és szunetekben talàlkozunk mindennap beszélunk 7-8 oràt .. lassan elkezdodik az iskola és neki a foci amit én nem szeretek, mert tàvol lenne szeretném ezt vele megértetni, hogyan tegyem? és vajon ennek a kapcsolatnak van jovoje ? ( eddig mindent megbeszeltunk soha nem volt veszekedés és amikor egyutt vagyunk nagyon nagyon kihasznàljuk az idot)
koszonom a normàlis vàlaszokat
16/L

nagyon fiatal vagy még egy ilyen távolsághoz..ebbe előbb-utóbb bele fogsz betegedni.
megbeszélheted vele, hogy nem szeretnéd, ha focizna, de nem hiszem, hogy sok sikerrel járnál

16 éves vagy és ő is. Tehetséges a fociban, nem várhatod el tőle, hogy ezt feladja miattad, pláne nem egy 7 hónapos kapcsolatban. Azt se hidd, hogy a szülei, az edzője, a csapata ez szó nélkül hagyná és elég valószínű, hogyha ilyen választás elé állítanád, akkor te kerülnél előbb lapátra, nem a foci!
Teszem hozzá, baromi nagy önzőség is lenne azt kérni, hogy hagyja abba azt amit szeret, csak miattad.
Amikor összejöttetek nyilván tudtad, hogy ezt csinálja, akkor szépen tűrd el, hogy az ő életében még jódarabig a foci lesz az első és hülye lenne abbahagyni egy ilyen fiatal kapcsolatért, amikért még a fene sem tudja mi lesz a jövőtök.
Elmondhatod neki, hogy nem akarod a lelked mélyén, hogy elmenjen, de nem kérheted arra, hogy miattad maradjon!

Határozottan igen! Szép dolog, hogy hisztek egymásban, de ettől még ne tegyetek keresztbe egymás jövőjének. Azt mondod mindenben előnyben részesít, kivétel ebben, akkor ezt az egyet nyeld le és hagyd hogy járja az útját.
Tudod, van nekem egy ismerősöm, aki abban a klubban játszott tini korában, amiből 1-2 híres focista kikerült (csapattársai voltak anno). Ő is kapott hasonló lehetőségeket, mint ez a néhány focista, de a szülei visszafogták és nem engedték neki hogy kibontakoztassa a tehetségét. Most egy lepukkant koliban lakik úgy, hogy már nem is tanul, 27 éves és a mai napig minden áldott nap eszébe jut, hogy mi lehetett volna belőle... emellett pedig természetesen a szüleit okolja mindenért.
Ha te egy olyan nő akarsz lenni a barátod életében, aki majd a későbbiekben minden áldott nap az eszébe jut, hogy gallyra tette a "karrierjét", akkor hajrá. Én azt mondom, hogy ahhoz még túl fiatalok vagytok, hogy pont miattad hagyja abba, azt amiben jó és ha igazán szereted, akkor neked is támogatnod kéne ebben, nem visszahúzni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!