Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Ti mikor voltatok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Ti mikor voltatok igazán szerelmesek? Mindent elsöprő szerelemre gondolok.

Figyelt kérdés
Itt most nem ovis és "tinis" kisiskolás szerelemre gondolok,szóval értitek? :)
2009. júl. 18. 05:14
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2009. júl. 18. 15:38
 12/23 anonim ***** válasza:
18 évesen kezdődött, másfél éve tart! :)
2009. júl. 18. 22:39
 13/23 anonim ***** válasza:
Én 19 évesen lettem igazán szerelmes.Azóta is szeretem,holott 2,5 éve nem láttam már,férjem és gyermekem van,de mind a mai napig hiányzik minden egyes pillanatban,amikor van egy kis időm ábrándozni rá gondolok.Azt hiszem ezt hívják úgy,h igazi szerelem.
2009. júl. 20. 07:50
 14/23 anonim ***** válasza:
16 évesen talált rám, de 30 évesen rájöttem, hogy lehet, hogy nem az igazi volt.Most 32 évesen még együtt vagyunk, próbáljuk begyógyítani a sebeket, amiket ő okozott a szerelmünknek hátha sikerül.De ez már tényleg csak hátha...vagyis egy kompromisszumos kapcsolat, amit egyre kevésbé neveznék igaz szerelemnek, pegig 14 évig úgy éreztem és hittem, hogy ez az.Változik a világ és változunk mi is.
2009. júl. 20. 08:06
 15/23 anonim ***** válasza:
Ja 32 /L
2009. júl. 20. 08:07
 16/23 anonim ***** válasza:

csak annyit fuznek hozza, hogy az a szerelem ami veget er igazabol el sem kezdodott...:(

Ramtalalt majdnem ket eve es remelem sosem lesz vege:)

19-L

2009. júl. 20. 08:32
 17/23 anonim ***** válasza:

elozo vagyok:)

mikor legkevesbe vagysz ra es keresed akkor talal majd rad, hidd el, velem is igy tortent...:)

sok sikert:)

2009. júl. 20. 08:33
 18/23 A kérdező kommentje:

sokan ezt mondják, amit te is. Mikor a legkevésbé számítasz vmire akkor jön el...

Annyira vágyom már egy boldog és komoly párkapcsolatra és szeretnék végre szereles lenni, mert még eddig nem voltam, remélem hamar eljön az életembe...

2009. júl. 20. 09:00
 19/23 anonim ***** válasza:
17 evesen
2009. júl. 20. 10:14
 20/23 anonim ***** válasza:
15 évesen kezdődött, 15 hónapja tart (17 éves vagyok már), ugyanannyira szeretem, mint akkor, talán még sokkal inkább... Talán tiniszerelem, de én úgy érzem, hogy most igazán szerelmes vagyok. :)
2009. júl. 20. 10:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!