Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ex baráttól szerintetek lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ex baráttól szerintetek lehet kérni olyat, hogy törölje azokat a képeket amiken rajta vagyok?

Figyelt kérdés
nem kompromittáló kép egyik sem.

2012. aug. 1. 11:27
 1/7 A kérdező kommentje:
úgyse törölné, nem?:\
2012. aug. 1. 11:30
 2/7 anonim ***** válasza:
Szerintem fölösleges. Amugy nekem is vannak az exemről hmm.. pikánsabb képeim. :) Annak ellenére hogy ő dobott, nem fogom megmutatni senkinek sem.
2012. aug. 1. 11:31
 3/7 anonim ***** válasza:
Persze, hogy kérhezed. De mióta vagytok külön? Ha nem szedi le, idézeted az oldal felé. De ha nemrég vagytok külön,adj neki időt. Én sem gazdagították azonnal a szakítás után. De megesett hogy egy srác elhagyott és kint hagyta a képeket, kb 2 hét után jeleztem, hogy ha már ő szakított örülnék ha törölné. Le is szedte..
2012. aug. 1. 11:34
 4/7 A kérdező kommentje:
nem oldalon van. a számitógépén
2012. aug. 1. 11:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Na a meló értelmetlenre javított, tehát én sem töröltem szakítás után azonnal
2012. aug. 1. 11:37
 6/7 anonim ***** válasza:
Ja hát igazából azt nem tudod ellenőrizni törli e. Én a komolY kapcsolataim képét kiírtam........
2012. aug. 1. 11:40
 7/7 anonim ***** válasza:
Kérni lehet de szerintem a múlt erőszakos megváltoztatása nem szép dolog. Ez olyan jogos is, meg nem is jogos dolog!
2012. aug. 25. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!