Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Megcsalásnak számít, ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megcsalásnak számít, ha interneten chattelek valakivel, és már a szex is szóba került?

Figyelt kérdés
Találkozni nem fogunk, túl messze lakik, de a párom elolvasta az e-maileket. Azt mondta, hogy nem zavarja, de én eléggé rosszul érzem magam emiatt. Őszintén? Én kiakadtam volna a helyében. Miért ilyen toleráns? Ti mit gondoltok?
2012. aug. 1. 08:20
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Egyébként én gyanakszom, hogy egyszer volt valakije. Tagadja, de nem vagyok benne biztos. Elmentek egy vállalati bulira, ahol mindenki nagyon becsípett, hajnali 4-kor jött haza. A főnöke egy csinos szőke csajszi volt. Utána folyamatosan szekállta, munkahelyet kellett váltani. Ő azt mondta nekem később, hogy a csaj a bulin bepróbálkozott nála részegen, és nemet mondott, ezért rágott be rá, és ezért nem volt már ott maradása. Én nem tudom, hogy volt igazából, de elég fura volt nekem ez a helyzet.
2012. aug. 1. 09:43
 12/17 A kérdező kommentje:
Ja, és pont akkor voltam terhes, 9 hónapig nem is szexeltünk, azt mondta félti a gyereket... Pedig én akartam volna.
2012. aug. 1. 09:44
 13/17 anonim ***** válasza:

Nem megcsalás, de majdnem az.

"Találkozni nem fogunk, túl messze lakik..." Tehát találkoznátok, ha nem lakna olyan messze.

Nekem a feleségem érdeklődött nagyon egy srác után. Hasonlóan reagáltam, mint a párod. Szerencsére nem volt gyerekünk. A feleségem is tagadta, hogy többet akar a gyerektől.

Egy szavát sem hittem és azt mondtam, hogy engem nem zavar a dolog. Tényleg nem zavart, mert innentől már nem érdekelt a feleségem. Ha felvállalta volna és az elején bejelenti, hogy ő nem akar velem élni, akkor megbeszéljük és még talán próbáltam is volna tenni valamit a kapcsolatért. De aki sumákol, azt nem tudom tisztelni.

Mondtam, hogy bármit megtehet, de én akkor én is nyitottabb szemmel fogok járni. Ment a szöveg, hogy engem szeret, velem akar élni és csak szórakozás, flört a másik. Az első adandó alkalommal lefeküdtek.

Tehát vagy nagyon megbízik benned a történtek ellenére is, vagy már nem is számítasz neki.

2012. aug. 1. 10:29
 14/17 A kérdező kommentje:

Ha nem lakna olyan messze, akkor bele sem megyek ebbe az egészbe. Ő is eleve úgy keresett rám, hogy messze legyek, és kapcsolatban éljek. Gondolom ő sem akarja, hogy romantikus álmokat dédelgessek a dologgal kapcsolatban.

Hogy nem érdeklem a férjemet, azt nem igen hiszem, azért itt a két gyerek, nem fog csak úgy elhagyni egy internetes flört miatt.

2012. aug. 1. 12:31
 15/17 anonim ***** válasza:
az én párom már azért szakítana, ha tudná, hogy itt beszélgetek, tanácsot adok............
2012. aug. 1. 12:50
 16/17 A kérdező kommentje:
És van 2 gyereketek?
2012. aug. 1. 13:16
 17/17 anonim ***** válasza:

nincs.

még! :-)

2012. aug. 1. 17:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!