Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha interneten chattelek valakivel, és már a szex is szóba került?
Nem megcsalás, de majdnem az.
"Találkozni nem fogunk, túl messze lakik..." Tehát találkoznátok, ha nem lakna olyan messze.
Nekem a feleségem érdeklődött nagyon egy srác után. Hasonlóan reagáltam, mint a párod. Szerencsére nem volt gyerekünk. A feleségem is tagadta, hogy többet akar a gyerektől.
Egy szavát sem hittem és azt mondtam, hogy engem nem zavar a dolog. Tényleg nem zavart, mert innentől már nem érdekelt a feleségem. Ha felvállalta volna és az elején bejelenti, hogy ő nem akar velem élni, akkor megbeszéljük és még talán próbáltam is volna tenni valamit a kapcsolatért. De aki sumákol, azt nem tudom tisztelni.
Mondtam, hogy bármit megtehet, de én akkor én is nyitottabb szemmel fogok járni. Ment a szöveg, hogy engem szeret, velem akar élni és csak szórakozás, flört a másik. Az első adandó alkalommal lefeküdtek.
Tehát vagy nagyon megbízik benned a történtek ellenére is, vagy már nem is számítasz neki.
Ha nem lakna olyan messze, akkor bele sem megyek ebbe az egészbe. Ő is eleve úgy keresett rám, hogy messze legyek, és kapcsolatban éljek. Gondolom ő sem akarja, hogy romantikus álmokat dédelgessek a dologgal kapcsolatban.
Hogy nem érdeklem a férjemet, azt nem igen hiszem, azért itt a két gyerek, nem fog csak úgy elhagyni egy internetes flört miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!