Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Na ezt hogy oldjam meg? Haromszoros igen? Segitseeeg!

Figyelt kérdés

Eletemben eloszor ugy erzem lehetetlen helyzetbe kerultem.Kicsit hosszu leszek, elore is koszonom h elolvasod...

Szoval par eve nagyon lefogytam...elkezdtem fitnesszel foglalkozni, 18kgt fogytam....hala istennek nagyon szepen minden testreszem rendben...amig kover voltam senki eszre se akart venni, bantottak csufoltak es bar mindenki tudta meg mondta milyen jo csaj lehetnek megis bantottak.Fel evre kimentem kulfoldre es ugy jottem haza hogy mindenkinek leesett az alla...mindegy nem ez a lenyeg, hanem hogy vegre ereztem a ferfiak rajongasat es az elismero tekinteteket, buszke vagyok magamra.N|em volt egyszeru.Ez volt 5 eve 18 eves koromban...tul voltam elso szerelmen stb.....egyik nap mint a filmekben elmentem egy hazibuliba, baratnom szulinapja volt...de mivel kulfoldon voltam egy ideig sok uj arc vett reszt es mivel ovakodtam a ferfiaktol....ugyis mikor lefogytam sokan kihasznaltak, kihasznaltak h jo csaj vagyok en meg bedoltem...szoval elkezdtem inni es nem tudtam hazamenni kocsival....egesz este egy kek szempar figyelt es aztan a ficko haza is vitt...szepen lassan alakult ki koztunk minden, honapokig csak talalkozgattunk, jo sex stb orult szerelem, ra masfel evre azonban belementem egy titkos kapcsolatba a munkatarsammal aki gyorsan el is valt bar szerintem ennek nem csak en voltam az oka...(szerencsere gyerekei nem voltak)nem tudott rola h parkapcsolatban elek....elindult egy lavina talalgatasok, hazudozasok, egyszer az egyikkel egyszer a masikkal...egyszeruen keptelen voltam kulonbseget tenni koztunk annyira jo mindkettovel minden, csak lelkiismeret furdalasom ne lenne, meg jo hogy sajat lakasom van es nem buktam le....aztan azt hittem majd csak tortenni fog valami es elobb utobb tudok majd valasztani, nem ereztem annyira buntudatot, hiszen en akkor kezdtem elni, tinedzserkoromban nem volt reszem ebbe a nagy korulrajongasban ami a mai napig korul vesz...szoval vartam....A lakhelyemhez kozel lakik egy srac..tolem 4 evvel idosebb nagyon helyes...o volt az aki gyerekkorom ota csufolt bantott a koversegem miatt,es miota hazaerkeztem allandoan ha talalkozunk valamit erzek a levegoben...elmondhatatlan, felve koszon nekem mintha szegyelne magat, szuleink joban voltak mi szinte egyutt nottunk fel de annyira szemtelen srac volt, es a baratai ugyanilyenek...sokat szenvedtem miattuk, mindennap elkerulhetetlen h talalkozzak vele hisz annyira kozel lakunk.Ugyanott van laksa ahol nekem..tehat tudta h ket baratom is van...egy nagyon vagany sracrol van szo, iszonyu helyes, de meg van valtozva es szabadidejeben fest.Nem is akarhogy...egyik nap kaptam egy kepet...postan kuldtek, es csak annyi volt hozza csatolva hogy elnezest a sok baromsagert amit veled tettem idiota kamaszfejjel...remelem megbocsatod mert latva h milyen erett es sikeres no lettel en egyre inkabb szegyellem magam..tudom h ez nem enyhiti a tetteimet de megihletett ahogy mindennap latlak az erkelyen gondterhelten varva az egyik majd masik baratodat....lefestettelek, remelem nem baj!Szoval ezt irta...en voltam a kepen es mivel a szomszedom szinte tenyleg odalat...eloszor felhaborodtam, de igazabol nagyon is jol esett, es szerettem volna megkoszonni de valahogy ugy gondoltam eleg ez igy...legalabb mar normalisan egymas szemebe nezhetunk ha talalkozunk a folyoson, vagy a liftben.

Eldegeltem tovabb...a kepet elrejtetem senki ne lassa...folytattam mindket kapcsolatomat, es az elso egy nyaralas alkalmaval megkerte a kezem...mit tehettem igent mondtam neki, szep volt, romantikus, tokeletes...hazerkeztem es a masik is ezzel fogadott(ugy tudta uzleti uton vagyok) es mit tehettem neki is igent mondtam...bar nem hordtam a gyuruket csak ha valamelyikukkel voltam...egyik este kiakadtam nagyon,ultem az erkelyen,hallottam h csengetnek de nem akartam ajtot nyitni,de azt elfelejtettem hogy nem volt kulcsra zarva....ultem ejszaka kint a sotetben es egyszer csak valaki hatulrol atolelt.Soha eletembe nem ereztem ilyet...ilyen biztonsagot es megertest...o volt az...a regi ellensegem ugymond...egyszeruen ma sem hiszem hogy sirtunk mindketten, hiszen bar mindkettonket korulrajongta nagyon is egyedul voltunk lelekben de a regi ellentetek miatt nem mertunk kozeledni...egymashoz sem szoltunk de egy olyan romantikus es erzelmes ejszakank volt amit soha nem felejtek el.Reggel eszrevetlenul ment el....hagyott uzenetet az ejjeliszekrenyen hogy miota visszatertem kulfoldrol halalosan belem szeretett es keptelen ugy elni mellettem hogy nekem kozben ket volegenyem is van ezert ugy dontott elkoltozik.....nem tudom mit tegyek...egyik eskuvom 8 honap mulva lenne a masik meg kb egy ev mulva arra meg nincs pontos datum...MIT TEGYEK????MEGORULOK?HOGY KERULHETTEM ILYEN HELYZETBE?KIT VALASSZAK?

2009. júl. 17. 22:00
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
Bocsi *az ők és a saját érdekedben
2009. júl. 17. 23:49
 22/34 anonim válasza:

mááááár nemazért de csak én nem érzem azt h megszakad a szívem…?????

moost sajnálni kellene a kérdezőt??? olyanokat ír h „de amasik ketott is annyira megszoktam mar..” ?? eeez meg mijaratyi? nem azért megy vki hozzá vkihez mert szereti? és ne mazért mert megszokta?

meg azért fogadom el a lánykérést mert olyan romantikus volt?! 2x is??? mert tetszik a dolog hogy most észrevettek? eeez száánalmas… meg milyen kapcsolat az ahol nem veszik észre hogy nem csak 2en vannak (van egy harmadik ó-ó nem még van egy negyedik is.. )? komoly gondok vannak a felfogásokkal …. meg némi fogalom zavar h mit jelent az hogy házasság.. szerelem .. és hogy hogy jön a kettő dologhoz a megszokás?

csak egyhete élsz nyugtatón? hmm .. nem semmi… ez sajnálatra ösztönözné az embereket? hmm de nem lehet h ellehetett vna hagyni a nyugtató témát azzal h nem mondasz 2x is IGENT? és akkor egy éjszaka rájössz h szerelmes vagy a 3.ba ha az vagy .. ????

keresned kellene orvost hogy segítsen neked majd feldolgozni ezt az egészet, hogy a 2 szék közé estél és 300km-re az egésztől..

2009. júl. 18. 01:05
 23/34 A kérdező kommentje:
iagazd van
2009. júl. 18. 01:19
 24/34 anonim ***** válasza:

Nos, egyet értek abban az előző válaszolóval, hogy sajnálni nem kell téged, magadnak kavartad. DE te elsősorban most a tanácsunkra, véleményünkre vagy kíváncsi. Szóval ez tényleg egy sz@r helyzet. (bocsi) De akármennyire is lehet rá újjal mutogatni, hogy "júúúúúúj, ezt te csináltad magadnak", ez a helyzet neked sem jó és dobd el a nyugtatót most rögtön. Azonnal! Megoldás pedig egyetlen egy van, de ezt szerintem te is tudod. Szerintem a szíved mélyén tudod, hogy buktad az összes kapcsolatot. Tudom, hogy könnyen mondjuk mi, és nem könnyű, de akkor is el kell mondanod őszintén nekik a dolgokat. A 2 vőlegénynek azt, hogy nincsenek egyedül, szóval hogy két vőlegényed van és szerintem ha meg is bocsájt valamelyik, akkor sem szabad vele maradnod, mivel nem szeretheted teljes szerelemmel, ha kellett egy másik pasi is. A 3. srác... Hát szerintem vele sem kéne foglalkoznod. Elment, nem látod többé, kész. Nehéz lesz ezt mind így megtenni és lezárni ezt a 4 évet, és valószínűleg úgy fogod érezni, hogy most űr van benned, de ez elmúlik. És ha belegondolsz, ebben az egész helyzetben még mindig neked a legjobb, mert a két vőlegény tuti, hogy szerelmes beléd, a 3. srác meg ki tudja... De ha azt nézzük még mindig te vagy a legfüggetlenebb. És ha végre ezt le tudod zárni, akkor pedig ez legyen tanulság a közeljövőben. (és igen, most jön a közhely :D) Szeress egyet, de azt igazán.

(elnézést, kicsit hosszú lett)

2009. júl. 18. 09:26
 25/34 A kérdező kommentje:
Ejjel nem birtam tovabb atmenentem hozza....kicsit meglepodve nezett ram, es sirva ugyan de elmondtam neki oszinten hogy mit miert tettem, az osszes felelmeimet, gatlasaimat es azt hogy vele szemben is vannak fenntartasaim a multbeli viselkedese miatt. Atolelt es tenyleg soha nem gondoltam volna hogy ilyen erzekeny pasi,nagyon konnyes volt a szeme es azt mondta hogy van egy hetem arra hogy osszeszedjem magam es mindkettonek mondjam el oszinten hogy nem akarok veluk lenni, es arra kert hogy menjek vele vegyunk lakast, mert tenyleg nagyon eros az amit egymas kozeleben erzunk....es hogy o megvaltozott, mas ertekek fontosabbak az eletben, es ha megteszem ezt erte, ertunk o egesz eleteben azon lesz hogy jova tegyen mindent.Korulneztem a lakasaban es tucatnyi kepet festett rolam...persze a legtobb ilyen elvont de az arc az alak az ugyanaz:En......latta a meglepodottseget a szememben, es csak ennyit mondott:,,Latod?"megkerdeztem nala aludhatoke, mire azt valaszolta hogy semmi ertelme amig osztoznia kell rajtam mas ferfiakkal.Megkert hogy menjek haza, fekudjek le,es gondoljam at az egeszet.Na ez tortent.....
2009. júl. 18. 09:52
 26/34 anonim ***** válasza:
Akkor meg mi a fenét könnyezel itt? Szaladj vele, a másik 2nek vallj be mindent, lehet kicsit leköpnek, de legalább 3 szék közül nem a földre esel. Mondjuk, nehezen tudom elhinni, hogy tényleg ennyire komolyan gondolja veled...
2009. júl. 18. 11:53
 27/34 anonim ***** válasza:
Nekem csak ez a furcsa,hogy megláttátok egymást,"szerelmesek" vagytok egymásba és már a összeköltözésen gondolkoztok...de nem elment dolgozni??messzire?
2009. júl. 18. 13:17
 28/34 anonim ***** válasza:
0%
Ez a csaj hazudik össze-vissza nézzétek már meg! minek adtok neki tanácsot mikor kamu az egész nem látjátok?
2009. júl. 18. 13:19
 29/34 anonim ***** válasza:
ja plusz a9:52 es válasza a kérdezőnek hát ez hatalmas akkorát röhögtem,hogy te mennyit tudsz kamuzni. szüleid mit szóltak,hogy két völegényed is van? plusz egy meg csak k...gat?:D Komolyan mondom nagy vagy menj írj egy könyvet hatalmas sikered lenne,de nem itt.
2009. júl. 18. 13:29
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
A könyv címe lehetne a dagiból lett szexistennő kalandjai hát ez jó:D ááááá tudom.......... bunkóság de áá ekkora agyatlanságot még életemben nem hallottam,olvastam felhívom bnöimet köszi ezt az igen igazmalmas cikket irány hollywood yeeee:DDDDDDDD
2009. júl. 18. 13:41
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!