Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ennyire meglepő?

Figyelt kérdés

Néhány témával lentebbi 13 éves lány kérdése adta az inspirációt, hogy én is megkérdezzem. Ezen a nyáron szerencsém volt megismerkedni több fiúval is, akik közül legtöbbük fiatalabb nálam. Ez itt most nem is fontos. Lényeg, hogy amikor beszélgetés közben felmerült és mindig felmerült, hogy nincs barátom, akkot kikerekedett szemmel ámultak.

Miért lehet ez? Akár változtathatnának is rajta... :)) 21L

2012. júl. 31. 17:52
 1/8 anonim ***** válasza:
Nem tudom, miért nem kérdezted meg tőle? De ez a kérdés amúgy amolyan párkeresésnek lett szánva?
2012. júl. 31. 17:54
 2/8 anonim ***** válasza:

Biztos szépnek találnak és úgy gondolják az lenne a normális ha párkapcsolatban élnél. Ezen nem nekik kell változtatni hanem neked, ha zavar. De ne zavarjon! Én személy szerint szeretek szingli lenni.

19/L

2012. júl. 31. 17:57
 3/8 A kérdező kommentje:

Első: le voltam döbbenve, mukkanni se tudtam, ééés nem párkeresés, ennyire még nem keseredtem el, talán 1-2 év múlva

Második: legyen elég az, hogy már idejét se tudom, mikor volt kapcsolatom... eddig nem jöttem rá, hogy kéne változtatni rajta...

2012. júl. 31. 18:00
 4/8 anonim ***** válasza:
13 és 21 éves ebböl a szempontbol egészen más.
2012. júl. 31. 18:02
 5/8 anonim ***** válasza:
Mivel fiatalabbak voltak, ezért számukra már egy érett nő vagy és azt hiszek, hogy ebben a korban már mindenkinek van párja.
2012. júl. 31. 18:20
 6/8 anonim ***** válasza:

Ez valóban furcsa.

Miért kérdezett ilyet ha nem is akartak semmit?

Vagy is szerintem ha egy srác beszélgetés közben feldobja ezt a kérdést akkor azt már egyértelmű érdeklődést jelent a vele való kapcsolattermetében, hogy van e akadálya.

Valóban, szerintem egy ilyen válaszra a következő hogy orvosolja ezt a jelenséget.

Elsőre bókként kijelenti hogy: Ez képtelenség!

Majd ugyan azzal a meglepő ám de kicsit visszafojtott-hitetlen arccal úgy folytatja hogy:

Egy ilyen csinos lánynak tuti 1000-100% hogy van barátja!

ÉS mielőtt még bárki is szóhoz jutna, azzel folytatja a dolgot: Olyan nincs, hogy nincsen, egy ilyen szép lányt biztos hogy körberajongják a fiúk, mint ahogy én is!

(aztán menne a komolyabb témázgatás/ismerkedés)

Legalább is én így reagálnám le a kialakult helyzetet! ;)

Szóval ezért megdöbbentő számomra is az egész, hogy feldobott egy ilyen kérdést de nem tudott a válasszal mit kezdeni.

27/F

2012. júl. 31. 19:05
 7/8 anonim ***** válasza:
A 13 évesnél még nem az de egy 20 fölöttinél.... :)
2012. júl. 31. 19:43
 8/8 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat

utolsóelőtti: szerintem még fogalmuk sincs róla, hogyan kell reagálni egyes helyzetekben

utolsó: húsz fölött, vagy alatt, de ez van... nincs mit tenni :))

2012. júl. 31. 21:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!