Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti nem érzitek azt, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nevem-senki kérdése:

Ti nem érzitek azt, hogy a facebook, rossz hatást gyakorol az élet számos területén?

Figyelt kérdés
Több ismerősöm mindennapjait töltik ki a folyamatos viták..., miért like-olod idegen nők képeit, miért akarod tudni a jelszavam, már megint kivel levelezel, miért vagy egyedülálló, amikor együtt vagyunk? És persze folytathatnám a sort. Elmagyarázná valaki, hogy mi a jó benne?

2012. júl. 31. 16:26
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:

de igen...sokaknál vitákat szül!

- úr isten lájkolta a csajok képét vagy úr isten miért lájkolta a pasik képét

- úr isten kommentet is írt mások képei alá...úr isten írt neki üzenetet is

- úr isten tuti megcsal

- úr isten nem rakta ki h kapcsolatban vagyunk...

pfffff szánalmas! és röhej!

2012. júl. 31. 16:28
 2/27 anonim ***** válasza:
én sem tudom, de tippet adhatok, töröld magad faszbukról, ha rajtam múlna az egész szart betiltanám, amelyik csaj meg lájkvadász és teszi kifele a képpeket ahol bikiniben van hát azt felkötném, mellrákja legyen az összesnek
2012. júl. 31. 16:28
 3/27 anonim ***** válasza:
Nem is ezzel a sz@rral van baj, hanem a sok hülye emberrel. Bennük van a hiba.
2012. júl. 31. 16:30
 4/27 anonim ***** válasza:

én egy lányt már dobtam is emiatt!

agyamra ment ezzel! Jajj most akkor nem szeretsz h nem van kint h kapcsolatban vagyunk...

és akkor miközben összebújva voltunk, fel kell menni telefonról is a facebokra 20 percenként h jajj mi történhetet...és így tovább, és ő 23 éves volt azt hittem érettebb volt, persze ez csak az 1-ik dolog volt a 3-ból amiért szakítottam.

2012. júl. 31. 16:32
 5/27 anonim ***** válasza:
Igy van nem a face a hibás hanem az emberek...,egyszerűen függők!Nem lehet mit tenni:D
2012. júl. 31. 16:32
 6/27 A kérdező kommentje:
Nekem nincs facebook-om, nem is lesz. :)
2012. júl. 31. 16:33
 7/27 anonim ***** válasza:
Szerintem csak azoknál vannak ebből viták, akik éretlenek a használatához. De azok az élet más területein is éretlenek. Előbb fel kellene nőniük, aztán használni.
2012. júl. 31. 16:34
 8/27 anonim ***** válasza:

Én használom, de csak NAGYON korlátozottan. Beszélgetek bizonyos emberekkel, akiket amúgy nem tudok elérni, híreket olvasok, számos sporttal kapcsolatos FB oldalon fent vagyok, meg lehet vitatni eseményeket. Ami engem érdekel azokkal foglalkozom. Képeket csak úgy töltök fel, hogy csak bizonyos emberek láthassák őket.

Az ilyen tetszik-nem tetszik baromságok meg szimplán irritálnak. Ma is az idővonalamra feltett egy ember egy képet és majdnem megsértődött, hogy nem nyomtam rá "tetszik" gombot (a "lájk" szó is igen magyaros, inkább próbálom kerülni, ha lehet).

Jó a Facebook, mert vannak hasznos, pozitív oldalai. De tudni kell, hol a határ. Én nem viszem túlzásba, ha valami nagyon személyes, azt személyesen, telefonon, vagy chat-en intézem és nem fel az idővonalamra, hogy mindenki lássa. Ez az egyedülálló / kapcsolatban és hasonló státuszok is hidegen hagynak, ha én nem szeretném, hogy mindenki tudja, hogy mi a helyzet ilyen téren, lesz*rom, aki közelebbi ismerős, az úgy is tud róla.

2012. júl. 31. 16:35
 9/27 anonim ***** válasza:
Mi az a facebook?
2012. júl. 31. 16:42
 10/27 anonim ***** válasza:
de igen. bár arra jó, hogy tartsuk a kapcsolatot a távoli ismerősökkel :) vagyis jó lenne...
2012. júl. 31. 16:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!