Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Első randihoz képest ez mennyire volt gyors?

Figyelt kérdés
Találkoztam egy lánnyal akivel összejöttem. Első randi volt és ott az alábbi módon viselkedtem. Mikor megérkeztem arcra puszi volt még, bemutatkoztam és utána megfogta a kezem és elindultunk sétálni a tópartra. Ott a parton beszélgettünk leütlünk majd jött egy fordulat mikor lesmároltam. Utána ő csókolt meg engem. Aztán elmentünk egy romantikus és csendes helyre és összebújtunk és egész délután beszélgettünk és csókolóztunk. Minden percbe csókoltam. Nem tudom ez mennyire hirtelen volt? Első randihoz képest elszálltam vagy nem? Nincs gáz csak félek nehogy azt higgye, h csak "arra" fog kelleni ha ennyire nyali-falizok. Még mikor haza kísértem a kapuban is smároltunk nem is egyszer 2x is mikor már be akart menni még visszanézett és látta, h úgy nézek mitn éhes kutya a csontra aztán visszajött egy lépésre és lesmárolt. Mit gondoltok?
2009. júl. 17. 20:08
 1/4 anonim ***** válasza:
73%
ha tetszett neki nem lesz gáz. de szerintem azért elmondhatod neki hogy ha neki ez a tempó túl gyors, akkor lassíthattok, vagy nem arra törekszel, hogy lefektesd
2009. júl. 17. 20:10
 2/4 A kérdező kommentje:
jah azt kihagytam, h a seggét és a mellét is megtapiztam közben simogattam a combját iylesmi.
2009. júl. 17. 20:13
 3/4 anonim ***** válasza:

Szerintem bejött neki is, hisz mikor már be akart menni, még akkor is visszament hozzád smárolni

Ez jo!

De azért a következö randitok már jobban szoljon az ismerkedésrol...

Amugy sok sikert!

2009. júl. 17. 21:21
 4/4 anonim ***** válasza:
Hát a leírtak alapján,a lány se ellenkezett,szerintem nemfogja azt gondolni hogy csak azt akarod tölle.Bár nekem ez a tempó gyors lenne.Elsőre kicsit sok.Még ha tetszik is a pasi akkor is.
2009. júl. 17. 22:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!