Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kétszer álmodtam egymás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kétszer álmodtam egymás után azt a barátnőmről hogy szakít velem. Ezek az álmok jelentenek valamit?

Figyelt kérdés
Nagyon szeretjük egymást, és mindig nap az miatt aggódom hogy egyszer el veszítem őt. Távkapcsolatban vagyunk és szenvedek minden nap. Ez összefügg?
2012. júl. 31. 15:26
 1/3 anonim ***** válasza:

szerinted?

nyilván attól félsz hogy elveszíted és ez kihat az álmaidra...nem kell hozzá sok gondolkodás...

ne stresszelj, hanem bízz benne

2012. júl. 31. 15:28
 2/3 anonim ***** válasza:
Nagyon vigyázz, nehogy észrevegye, hogy nem bízol meg benne. Ne görcsölj, élvezd az együtt töltött időt és az sms-eket, skypokat, telefonokat, amíg távol vagytok. Légy férfi és ne hisztizz főleg ok nélkül, hogy "jajj ne hagyj el".
2012. júl. 31. 15:39
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm. :-)
2012. júl. 31. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!