Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem egyezünk a férjemmel, mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem egyezünk a férjemmel, mit csináljunk?

Figyelt kérdés
Vettünk egy romos házat, felújítottuk, még nincs kész, de már nem sok választ el attól hogy kész legyen. Bár ehhez még kb egy millió Ft kellene. Nagyon nehéz volt ideáig eljutni, aki építkezett tudja miről beszélek. Minden pénzünk, energián, vérünk benne van a házban, az építkezés alatt pedig a kényelmetlenséget is el kell szenvedni. Állandó munka, állandó rendetlenség stb. Hét év után a férjem bejelenti hogy ő ezt megunta, nem akarja tovább folytatni. Én nekem meg a ház volt a mindenem, hogy egyszer elkészül és boldogok leszünk ott. Nem tudom elképzelni az életem egy panelban. Igaz hogy még sok munka van ott, és kell hozzá pénz, de én úgy gondolom akkor is megéri. Mivel ő egyáltalán nem ez a "munkás" fajta, eleve utálja a kertes házi munkákat, főleg az építkezést. És nagyon makacs, nem akar többé a házba menni. Azt mondja adjuk el. Ami nem olyan egyszerű, mert svájci frank hitel van rajta. Így nagyon nem egyeznek a közös célok, a távlati jövő, nem tudom mi legyen, mi lesz így velünk. Ti mit tennétek a helyünkben?

2012. júl. 31. 13:29
 1/4 anonim ***** válasza:
Az mindegy, hogy mi mit tennénk. Én befejezném, mert én is kertes házról álmodom, de akinek nem ez a fontos az lehet, hogy a férjeddel értene egyet.
2012. júl. 31. 13:31
 2/4 Diavolino44 ***** válasza:
Az almok azert vannak, hogy megvalositsd oket. Ha te minden aron kertes hazba szeretnel elni akkor ne engedj belole. De azzal szamolj, hogy o nem sok mindenbe fog segiteni a kerti munkakba. Svajci frankkal terhelt ingatlant eladni szinte lehetetlen.
2012. júl. 31. 13:44
 3/4 Gergo_30F ***** válasza:
100%

az egy dolog, hogy a telken nem akar majd dolgozni, bizonyos mértékig meg is értem, és talán irreleváns is - de hogy a cél előtt feladja, az nem csak jellemgyengeség, de világraszóló ostobaság is. pont most eladni egyrészt baromi nehéz, másrészt garantált az orbitális anyagi bukás. a ház a ti elképzeléseitek szerint készült el, másnak nem fog annyira tetszeni, és nem is ad érte számotokra értelmes összeget...minden észérv amellett szól, hogy fejezzétek be, különben még évekig fizetitek valaki másnak...

én elhiszem, hogy elege van, belefáradt, de anno belement, kész, legyen férfi és vállalja a döntése következményeit.

arról nem is szólva, hogy a kulcsrakész házra nézve lehet, hogy meggondolja magát, és nem a bosszúságot, terhet látja benne, hanem az eredményt, amire büszkék lehettek. mindketten.

2012. júl. 31. 15:28
 4/4 A kérdező kommentje:
köszi, ez olyan kerek volt!
2012. júl. 31. 15:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!