Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még normális pasik ezen a Földön?
Figyelt kérdés
Ha igen ezek mégis hol bujkálnak?2012. júl. 30. 23:25
11/29 anonim válasza:
Jaja, csak ellentétben a többi válaszolóval, én jól nézek ki:D
12/29 anonim válasza:
mért gondolják a lányok/nők hogy nincs normális pasi ??? mért kell általánosítani ? attól hogy téged átbaszott egy az még nem azt jelenti hogy az összes köcsög és nem normális .
13/29 anonim válasza:
Annak gondolom magam, de... mindenki annak gondolja magát, szóval...
15/29 A kérdező kommentje:
nem nem a kötélen rángatható fajtára gondolok :) nekem nagyon is bejön ha egy pasinak van szabad akarata ha kutya kell akkor azt tartok, olyanra gondoltam aki rendes és nem ver át amint meglát egy mindenét kipakoló cicababát. olyanra aki hűséges (nem várom el hogy ne nézzen rá egy nőre se) csak ha cicababa kell neki ne hülyítsen engem is közben. köszönöm a válaszokat mindenkinek
2012. júl. 31. 00:44
17/29 anonim válasza:
Mondanám, hogy itt vagyok én, de mivel bűnronda vagyok, így nem is zavarlak. :D
18/29 anonim válasza:
hát igen... elég nehéz találni 1 et is.. :D ha meg van akk nem érdeklik a csajok...
19/29 anonim válasza:
Szia,
Nekem nem cicababa kell, hanem egy természetesen gyönyörű, nőies, önálló gondolatokkal és véleménnyel rendelkező, őszinte, hűséges, érzékeny, intelligens Nő, aki monogám kapcsolatban gondolkodik, és akivel bármit meg lehet beszélni. Egymás legjobb barátja és lángoló szerelmei is lennénk a másiknak. Nem iszom, nem érdekel a meccs, nem érdekelnek a cicababák, csak ez a nő, ha megtalálnám végre. Na ezt rakd össze. Viszlát.
21F
20/29 anonim válasza:
Ha már így kezded, te sem lehetsz valami normális!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!