Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez csak nekem természetes hogy egy férfi költ a barátnőjére/feleségére?
Sokszor olvasom itt és hallom a társasági körünkben hogy nem szokás a barátnőre költeni illetve akár randin vagy ha már régebb óta együtt vannak felesbe fizetik a mozit/kajálást/ilyesmiket. De miért? Mármint félre értés ne essék, én nem vagyok valami luxus rib@anc, csak nem dolgozok még(tanulok) igy eggyértelmű hogy nincs pénzem ilyesmire.(szüleimet nem szoktam pumpolni, szünetekbe dolgozok onnan van pénzem)
Nekem a párom soha nem várta el, hogy bármit is fizessek vagy ilyesmi. De én sem kényszerítettem semmire hogy ide menjünk vagy vegye meg ezt meg azt. Nálunk ez már természetes hogy neki van pénze,(mivel dolgozik) és abból megyünk el moziba ilyesmi. Meg pl ha vesz magának ruhát, ugyan úgy nekem is.
Sokszor megkaptam már a negatív kritikákat hogy eltartott kis pics@ vagyok, meg stb.... 3 éve vagyunk együtt a barátommal és nem szimpla "járás" a mi kapcsoaltunk.
Ti hogy vagytok ezzel fiúk/lányok?
18/L
Mondjuk az nem tisztázott, hogy akkor most otthon élsz a szüleiddel, vagy együtt a barátoddal?
Mennyit szoktál keresni diákmunkával, és azt mire költöd? Kell-e hazaadnod, vagy a szüleid látnak el otthon kajával, és a rezsit is csak ők fizetik?
Ezek azért fontos dolgok.
Én koleszos voltam, mikor összejöttünk párommal, nem kaptam semmilyen támogatást, ösztöndíjat sem, így a diákhitelem volt csak, plusz nagyon kevés pénz, amit diákmunkával suli mellett néha össze tudtam szedni (szüleimmel a kapcsolatot is alig tartottam).
Így nem volt soha pénzem az alapvető élelmiszerek mellett semmire, még ruhát se nagyon tudtam venni magamnak. Szóval nálunk is egyértelmű volt, hogy ha pl. moziba megyünk, vagy a párom pizzázni akar velem, akkor bizony azt sajnos neki kell fizetnie egy darabig, mert én kb. épp hogy nem haltam éhen akkoriban.
Mégis, mikor olykor a koleszban aludt nálam, az utolsó filléreimből is boldogan rohantam le a boltba reggel, hogy legalább egy kiadós reggelivel megháláljam neki a sok törődést.
Szóval nem az a gáz, ha valaki elfogadja a segítséget a párjától, hanem az, ha elvárja, és igény sincs benne a viszonzásra, vagy halál természetesnek veszi.
Semmi gond nincs ezzel, ha tudomásul veszed, hogy ez nem lesz mindig így. Egyrészt, mert te is elkezdesz majd dolgozni, másrészt mert nem minden férfi ilyen.
Nekem még sosem volt pl olyan barátom, aki bármit is fizetett volna nekem.
24/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!