Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exek között a szikra azért megmarad?
Figyelt kérdés
Gondolok itt arra többek között pl.,hogyha egy fiú szakít ey lánnyal,mert már nem érzi ugyanazt,nem szereti őt,de azért tetszik neki a lány,továbbra is szépnek látja,és a fiúnak azóta nincs barátnője,akkor azért a fiúban megmaradhat az a bizonyos "szikra",ha meglátja volt barátnőjét?2012. júl. 30. 10:35
11/12 anonim válasza:
Nálam nem maradt meg egyszer sem. Semmit nem érzek már a volt barátnőim iránt, az meg végképp kizárz, hogy összejöjjek velük újból.
12/12 anonim válasza:
Szerintem ha igaz szerelem volt, akkor nem múlik el soha. Jó 10 év után biztos. De ha hosszú ideig nem beszélnek, nem találkoznak, és pl. egyszer a vonaton vagy akárhol tök véletlen összefutnak, biztos vagyok hogy valamelyik félbe(talán mindkettőbe) belenyilall az érzés. Én így vagyok vele a mai napig, pedig már 10hónapja szakítottunk. 21/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!