Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha van egy pasi, nektek meik verzióban tetszik jobban?
Figyelt kérdés
Izmos,és van rajta 20 kiló zsír;izmos,és van rajta 5 kiló zsír;szálkás,vagyis nincs felesleg?2012. júl. 29. 19:02
1/12 anonim válasza:
Én az utóbbi vagyok, engem is érdekelne a véleményetek!
2/12 anonim válasza:
Szálkás, de azért kis poci az kell nekem:)
3/12 anonim válasza:
csajok!! ki szereti a lekváros palacsintát?
kb ilyen szintű a kérdés.
4/12 anonim válasza:
izmos +5kg, vagy szálkás, csak az a legtöbb fiúnak azt jelenti, hogy csak azért látszik néhány izom, mert, 40kg-és az nem jön be
5/12 I <3 Bears válasza:
Izmos és van rajta 20 kiló zsír és szakállas
6/12 anonim válasza:
Szálkás, nem túl nagy izmokkal. Nem szeretem a nagy izmokat.
24/n
8/12 A kérdező kommentje:
Én épp egy fogyás első pár kilójánál vagyok,volt rajtam 20 kiló,(közben meg azért fekve ki tudtam nyomni a saját súlyomat) és még van 15 felesleg,ha testre a többségnek szeretnék tetszeni,akkor még egy 10es,ha jól veszem észre.
Na persze első sorban saját magamnak szeretnék megfelelni,és csak másodsorban a nőknek,de azért mégis nekik is számít,merre hány méter az ember.Lehet mondani,hogy a lélek a fontos,de a tapasztalat azt mutatja,hogy mégis elég fontos a külső is.
2012. júl. 29. 19:17
9/12 anonim válasza:
gratulálok, kitartás, sokan példát vehetnének rólad !
10/12 anonim válasza:
Hellrider válaszát bírtam. LOL :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!