Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ki folyt már bele úgynevezett...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ki folyt már bele úgynevezett sexkapcsolatba? Többi lent.

Figyelt kérdés

nem olyanra gondolok, hogy vagy egy prosti és azzal rendszeresen összejárni, hanem

pl.: -van egy régi barátnőd/barátod

előnyei? hátrányai?

2012. júl. 29. 10:52
 1/6 omba ***** válasza:

Előnye az, hogy van.

Hátránya nincs, az a veszély fennáll, hogy aszimmetrikus módon valami komolyabb kezd alakulni belőle.

2012. júl. 29. 10:59
 2/6 anonim ***** válasza:

Előnyei, ha nincs is párkapcsolatod, attól még van kivel szexelj. Továbbá nincs kötöttség, nem kell beszámolnod a másiknak mikor, kivel, hová mész, nincsenek érzelmek, vagyis nincs miért megbántódni.

Hátrányai, hogy az ember társas lény, nem csak szexre vágyik, hanem előbb-utóbb vágyik arra, hogy legyen kinek elmondani a problémáit, legyen valaki, akire számíthat a bajban és vágyik az érzelmekre, a szerelemre is. És szerintem éppen ezért nem működnek hosszútávon az ilyen, csupán szexen alapuló kapcsolatok.

Nekem volt egy srác az életemben, aki inkább egy haver volt, egy településen laktunk, egy suliba jártunk, de néha volt szex is köztünk. Vonzódtunk egymáshoz, de érzelmek nem voltak. Tényleg inkább csak haverok voltunk.

Volt egy másik srác, vele az a kimondottan csak szexen alapuló kapcsolatom volt. Neki volt egy nagy csalódása, ami miatt nem akart komolyabb dologba belemenni, én szintén egyedül voltam, így nem vártunk el többet a másiktól, mint amennyit az elején letisztáztunk, így volt jó mindkettőnknek. Csak aztán egyre többet beszélgettünk, a végén minden hétvégén szinte együtt voltunk, aminek az lett a vége, hogy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, barátok is lettünk és a végén úgy éreztem a viselkedéséből, szavaiból, hogy akár lehetett volna több is és nekem sem biztos, hogy ellenemre lett volna, de aztán mégis külön utakon folytattuk.

2012. júl. 29. 11:06
 3/6 anonim ***** válasza:
Igen, most egy ilyenben vagyok vagy voltam..na ez pl. egy hátrány, hogy nem lehet tudni meddig tart =D mert kb. 5 hónapig együtt voltunk aztán most 3 hete ő is meg én is elutaztunk, nem találkoztunk, pár naponta írunk egymásnak hogy mi a pálya és ennyi. tényleg nem tudom, hogy ha újra találkozunk lesz-e folytatás. az is valahol rossz érzés, hogy nem hiányzol különösebben az illetőnek, és neked se ő, nem érzed úgy hogy hozzá tartozol (fura, de néha tényleg eszembe jut hogy: miért nem hiányzik? és ez olyan rossz érzés =D). aztán vigyázni kell mások előtt, hogy ki ne derüljön, mert az ilyen kapcsolat általában nem publikus. volt olyan akinek feltűnt, hogy túl sokat vagyunk együtt meg ilyen kis apró érintések, jelzések mások előtt, az is elég félreérthető. előnye az sokkal több van: mi is nagyon jó barátok lettünk, ahogy az előző is írta, egyre közelebb kerültünk egymáshoz lelkileg. és rajta is meg magamon is észrevettem, hogy talán többet is akartunk volna, de aztán ez az érzés a külön töltött hetekben elmúlt (legalábbis nálam). ha a négy fal között voltunk ketten, akkor teljesen úgy éltünk mint egy rendes pár. gyakran főztem neki vacsorát, ő meg sokszor volt hogy csak úgy itt aludt, úgy hogy nem is volt szex, csak jó volt együtt tölteni az estét.sokszor még kis ajándékokat is hozott nekem, csokit meg virágot =)meg tudtuk beszélni a hétköznapi dolgokat, problémákat is. szóval összességében nekem ez a kapcsolat egy pozitív élmény volt, aztán ki tudja hogyan lesz tovább.
2012. júl. 29. 12:33
 4/6 anonim ***** válasza:
Volt.Először volt mindkettőnknek kapcsolata és úgy indult mindenhétvégén...aztán neki vége lett csajával és láttam rajta mikor szex után magához ölelt stb én is elkezdtem érezni majd nekem is vége lett kapcsimnak egy ideig még cssk így voltunk majd összejöttünk 3évig tartott hatalmas szenvedélyes szerelem de mint aaz ilyen kapcsolatoknak mimdig ugyanaz a vége ennek is az lett a szenvedély elmúlt és vége lett.
2012. júl. 29. 14:31
 5/6 anonim válasza:

Nekem a mostani barátnőm volt ilyen kapcsolatban.( igen elmesélte mert elég régóta vagyunk együtt)

Hátránya csak az van, hogy úgymond ő kiélte magát szex terén ( napi több hónapokon keresztül) és most már érthető okokból nem kívánja annyira. Sajnos ennek én iszom meg a levét, mert nekem meg ő az első barátnőm és vele feküdtem le először is. Nem panaszkodhatom mert tényleg jó vele, csak tudjátok hogy van ez, én férfiként "lövöldöznék" serényebben is.

2012. júl. 29. 17:02
 6/6 anonim ***** válasza:
Háh?és nem dobtad ki?
2012. júl. 29. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!