Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki folyt már bele úgynevezett sexkapcsolatba? Többi lent.
nem olyanra gondolok, hogy vagy egy prosti és azzal rendszeresen összejárni, hanem
pl.: -van egy régi barátnőd/barátod
előnyei? hátrányai?
Előnye az, hogy van.
Hátránya nincs, az a veszély fennáll, hogy aszimmetrikus módon valami komolyabb kezd alakulni belőle.
Előnyei, ha nincs is párkapcsolatod, attól még van kivel szexelj. Továbbá nincs kötöttség, nem kell beszámolnod a másiknak mikor, kivel, hová mész, nincsenek érzelmek, vagyis nincs miért megbántódni.
Hátrányai, hogy az ember társas lény, nem csak szexre vágyik, hanem előbb-utóbb vágyik arra, hogy legyen kinek elmondani a problémáit, legyen valaki, akire számíthat a bajban és vágyik az érzelmekre, a szerelemre is. És szerintem éppen ezért nem működnek hosszútávon az ilyen, csupán szexen alapuló kapcsolatok.
Nekem volt egy srác az életemben, aki inkább egy haver volt, egy településen laktunk, egy suliba jártunk, de néha volt szex is köztünk. Vonzódtunk egymáshoz, de érzelmek nem voltak. Tényleg inkább csak haverok voltunk.
Volt egy másik srác, vele az a kimondottan csak szexen alapuló kapcsolatom volt. Neki volt egy nagy csalódása, ami miatt nem akart komolyabb dologba belemenni, én szintén egyedül voltam, így nem vártunk el többet a másiktól, mint amennyit az elején letisztáztunk, így volt jó mindkettőnknek. Csak aztán egyre többet beszélgettünk, a végén minden hétvégén szinte együtt voltunk, aminek az lett a vége, hogy kicsit közelebb kerültünk egymáshoz, barátok is lettünk és a végén úgy éreztem a viselkedéséből, szavaiból, hogy akár lehetett volna több is és nekem sem biztos, hogy ellenemre lett volna, de aztán mégis külön utakon folytattuk.
Nekem a mostani barátnőm volt ilyen kapcsolatban.( igen elmesélte mert elég régóta vagyunk együtt)
Hátránya csak az van, hogy úgymond ő kiélte magát szex terén ( napi több hónapokon keresztül) és most már érthető okokból nem kívánja annyira. Sajnos ennek én iszom meg a levét, mert nekem meg ő az első barátnőm és vele feküdtem le először is. Nem panaszkodhatom mert tényleg jó vele, csak tudjátok hogy van ez, én férfiként "lövöldöznék" serényebben is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!