Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, nektek milyen gyakran van szükségetek a szexre? (Akár maszti, akár egyéb úton). Nekem naponta, az már szexfüggőség? (fiú vagyok)
Nekem is kell naponta. Ha nem is szex, de legalább a recsi. Amíg nem megy a munka/tanulás/barátok stb rovására és nem származik károd belőle addig nyugodtan csináld.
Előfordul hogy nem kívánom, de néha 'bekattanok' és napi négyet is rántok :_D de ettől még nem leszek kiborulva...
Amúgymeg remek stresszoldó és teljesen természetes. Vizsgák előtt is segít (csak ne a suliban told hanem még mikor otthon vagy). :_D
Elsőnek: csak kíváncsi voltam, mások hogy vannak ezzel.:)
Egy tantrás könyvben olvastam, hogy fiatal korban őrizni kell a spermát, mint az életenergiánk megtestesítőjét, és max 3-4 naponta szabad csak kiengedni.:P
Jaj nemár, olyanokat ne olvass :D
Csak a barátomról tudok nyilatkozni, és neki napi 4 az átlag.
Teljesen normális, egészséges fiúcska vagy (:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!