Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hagyjam ott? Félek

Figyelt kérdés

A baratommal regota egyutt vagyunk már.Elejeben rendes volt,sokaig tartott,hogy jol ereztem magam mellette,imádtam vele lenni,minent meg tettem volna erte.

Már elterveztuk h 1,2 év mulva össze költözünk,mivel ,a csaladommal is sok problemam van.Azt hittem,h mellette szép életem lesz.De az utobbi honapokban,mintha egy másik emberrel járnék.Mindig valami miatt veszekszik velem,es engem okol mindenert.Kiakad rám,ha a barataim is jönnek velem bulizni,direkt ki mutatja,h zavarja ,h ott vannak.Nekem is elrontsa a kedvem.Haza fele pedig ordit velem.Ez van minden 7végén.Telefonon is,ha beszelunk össze veszunk.Felhánya nekem,ha autoval eljön értem.Mindent meg akar nekem mondani,parancsolgat.Felpukad,ha valami nem ugy van,ahogy ő akarja.Pl:szulinapom a jovo heten lesz,es neki nem tetszik a hely,ahol tartani fogom,azt mondja,h ha nem ott tartom,ahol ö akarja elsem jön,vagy halgatni fog egész idő alatt,mondtam h nem erdekel,igy is ugy is azt csinalja.Meg mindennap hallom,ah nyög,h h kell költenie az ajandekomra-.-.Nagyon fáj:( Rám fog dolgokat,amiket nem is csinaltam,pl ,h bamulok pasikat,vagy ölelgetem őket,pedig ő is tudja,h nem igaz.Lemajmoz,hülyesegböl meg pofoz,de fáj,mert rendes pofon az.Én hülye meg hallgatok,mert nem ér neki szolni.Ugy bánik velem,mint egy kutyaval.Már szoritotta ugy a kezem meg,h kék,zöld voltam.Anyu is hallotta,h sértegetni szokott,látni nem birja már.Az összes baratnőm,utalja.Anyu,apu előtt egy angyalkent viselkedik.De velem.Nem ölel at sosem.Kiakad,ha csinos vagyok.A fb jelszom tudja,követelte,h mondjam el neki,de en ha kerem az övet nem adja.Minden chatelesem el olvasa(csak lányokkal beszelek)ott is talal veszekedni valo okot.Multkor meg lattam,h egy csajjal irkalt,kerdeztem ,h elolvashatom e,nem engedte,azt mondta nem lényeg és kitörölte.Szakitottam mar vele,de könyörgött,h maradjak vele,mert szeret,bőgött is.Én meg szeretem ,kibekultem vele.Egy ideig ok volt,aztan ujbol.Ha nem szeret,minek akar velem lenni.Sokszor félek elmenni hozza,néha tiszta szivemböl utalom:( Mindennap szenvedes vele,pedig régen boldog voltam mellette.Kértem,h valtozzon meg ,de semmi:(

2012. júl. 28. 19:08
 1/9 anonim ***** válasza:
Változtasd meg az fb jelszavad és szakits vele végleg hiába könyörög és viselkedik normálisan pár oráig napig utána megint ilyen lesz nem változik csak ugy max évek mulva lehet akkor sem. Nem érdemes ebben szenvedned egy ilyen alakkal találsz sokkal jobbat nála ez csak kinlodás.. És lehet hogy meg is csalt már. Hagyd a francba ez nem normális..
2012. júl. 28. 19:12
 2/9 anonim ***** válasza:
Nem fog megváltozni, ebben kár reménykedni. Ez idővel egyre rosszabb, és rosszabb lesz. Az, hogy egy nőt megüt valaki, az a leghitványabb dolog a világon, főleg ha a párjáról van szó. Sajnos nincs más választásod, mint hogy otthagyod. Ha egyedül nem mered ezt megtenni, akkor segítséget kell kérni a barátoktól. Anno a sógornőmet egy ilyen ember kezéből szedtük ki, de akkor két kétajtós szekrény ismerős is jött segíteni. Ugatni fog, de ha van ott más, akkor nem mer majd semmit csinálni.
2012. júl. 28. 19:12
 3/9 anonim ***** válasza:

Te mit keresel még egyáltalán egy ilyen ember mellett? Ordítozik veled, megpofoz?

Hagyd ott minnél hamarabb! És ne engedd, hogy visszakönyörögje magát hozzád, mert NEM fog megváltozni.

Csak tönkreteszi az életedet.

23/N

2012. júl. 28. 19:14
 4/9 Hole Hunter ***** válasza:
Azért, ha a sokadik pasid is lehetetlenné válik, kezdj el gyanakodni, hogy veled sincs minden rendben!...
2012. júl. 28. 19:17
 5/9 A kérdező kommentje:

+ van egy fiu,akit nagyon szeretek,mint baratot.Sokat beszeltem vele,es a baratom követeli,h töröljem ki az ismeröseim közül,es ne beszeljek vele.

Meg par napja irtam egyik baratnommel,h ugy erzem massal szeretnek mar lenni,mert ö nem ert meg.Nevet is irtam h kivel.Tudtam,h elolvasa,remenykedtem,h ez miatt meg valtozik,de nem .Csak orditott,el küldött a p.csába.Majd utannam jött,es azt az alakot is akarja,h töröljem ki

2012. júl. 28. 19:20
 6/9 anonim ***** válasza:

hány éves vagy kedves kérdező?

hagyd ott a fenébe.ne is állj vele szóba.végleg töröld ki az életedből.

ha nem száll le rólad,menny be a rendőrségre és kérj távoltartási engedélyt.ha nem megy akkor szólj néhány srác ismerődnek akik megvédenek.sajna az ilyen elmebeteg fickók ellen nem tudsz mit tenni

2012. júl. 28. 19:22
 7/9 anonim ***** válasza:
Ugyanez volt velem is csak annyi kivétellel h nem pofozott meg meg én nm adtam meg a jelszavam.De mimden más ugyanaz ja meg mi 3évig voltunk együtt...mindig megbocsájtottam neki pedig soha nem változott...de ő szakított velem végül mert én sose bírtam volna..még mindig siratom de tudom h nem ér semmit mert ah bánt velem az nm emberi...
2012. júl. 28. 19:24
 8/9 nevem-senki ***** válasza:
Biztosra veszem, h a közelmúltban megcsalt. Most a saját hűtlenségét vetíti ki rád..., ez pszichológia. Hagyd ott!
2012. júl. 28. 19:24
 9/9 anonim ***** válasza:
A családodról nem írtál, de rosszabbak nem lehetnek, én visszamennék hozzájuk.
2012. júl. 28. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!