Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lehet az oka, hogy nem szeretek csókolózni? Hogy tudnám megszeretni?

Figyelt kérdés
nagyon zavaró, hogy a barátom állandóan csókolózni akar, én meg egyszerűen nem élvezem, és nem is vágyom rá... hányingerem lesz tőle... pedig nagyon jól csókol, de valahogy nem tetszik a dolog. Néha mintha irritálná a bőrömet...

2012. júl. 28. 16:19
 1/4 anonim ***** válasza:
szerelmes vagy belé és így se esik jól? érdekes
2012. júl. 28. 16:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Amikor először csókolóztam, én sem élveztem a dolgot, sőt azt gondoltam magamban, h komolyan, ezen mit élveznek az emberek??!! De belejöttem :D Nyugi, neked is egy kis idő, amíg ráérzel az ízére, és utána már nagyon jó lesz! :)
2012. júl. 28. 16:29
 3/4 anonim ***** válasza:
Mi az,hogy nagyon jól csókol,de neked nem tetszik?!?!Akkor mitől csókol jól????Vagy milyennek szeretnéd?
2012. júl. 28. 16:37
 4/4 A kérdező kommentje:

köszi a válaszokat:)

egyszerűen csak érzem, hogy jól csókol, hogy nem túl durva meg nem harap meg hasonlók, szóval hogy érzésből jól csinálja...:) csak egyszerűen maga a szájrapuszi meg a száj-száj egymáshoz érése sem vonz...:/

2012. aug. 2. 01:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!