Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy kell csókolózni?

Figyelt kérdés
Tudom, hogy nagyon sokan kérdezték már és nehéz leírni, de valami konkrétat nem tudnátok írni, hogy mit hogy kell? :)
2012. júl. 14. 17:12
 1/6 anonim ***** válasza:
Nézz meg YouTube-n 1 videót!!!!
2012. júl. 14. 17:15
 2/6 anonim ***** válasza:
2012. júl. 14. 17:16
 3/6 Emily95 ***** válasza:

Hát hogy kapj valami olvasható választ :)

A csók lehet nagyon személyes és semmi mondó. A folyamat:

- belenézel a lány szemébe mélyen és közeledsz.

- már csak egy centi és hopp a két ajak egymáshoz ér.

- olyan öt másodperc múlva csinálsz egy következő csókot. Azt úgy tudnám leírni hogy őő huha elég nehéz :D a felső ajak marad az alsó ajakkal pedig csinálsz egy ívet ugyanarra a pontra vissza.

- aztán nyit a száj. Közben a nyelv átcsusszan a másik fél szájába de csak óvatosan.

- a csaj ekkor belead apait anyait :D és akkor kezdődik a nyelves csók ott "ügyeskedni" kell a nyelveddel csak szépen lassan nyugodtan. Ne kanosan és nyálasan mert azt minden lány utálja szerintem :) ha van kérdés írj privit ;)

2012. júl. 14. 17:34
 4/6 A kérdező kommentje:
köszi a segítséget! :)
2012. júl. 14. 17:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Utolsó. Hogyan lehet nyálasan? bocs az offért, de tényleg nem tudom, pedig csomószor hallottam :D
2012. júl. 14. 19:00
 6/6 hunkurunkvirág ***** válasza:
Tátott szájjal nekirohansz a s.ggemnek!
2012. júl. 14. 19:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!