Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan legyen ebből több mint barátság?
Összebarátkoztam egy lánnyal(mindketten szinglik vagyunk)1 hónapja.Nagyon szoros a barátságunk és hogyan érjem el,hogy több is legyen?
és 24 vagyok,ő pedig 21

Nagy butaságot csináltál, egy lányhoz nem barátként kell közelebb kerülni. Fogalmam sincs, mindegy mit csinálsz, csináld gyorsan, a barát zóna, olyan, mint a mocsár, a férfiasságod percről percre csökken.
21/L

Hívd el különböző rendezvényekre. Tartsad vele a kapcsolatot napi ill. 2 napi szinten. Flörtölj vele!
A barát zónáról: Egy lány sem fogja azt mondani egy kapcsolat legelején, vagyis inkább előtte, hogy dugnék veled. Főleg, ha még nem dugna, de még nem is zárkózik el tőle teljesen. Ilyenkor neveznek barátnak. (Persze az is barát, aki csak barát lehet.) Lehetek úgy barátja, hogy közben férfiként néz rám és lehet úgy a barátom, hogy letépném a ruháit.
Barát zóna leginkább a gyerekeknél van.

a barátzónától ne aggódj:D onnan lehet a legjobban kiindulni,legalábbis akikbe igazán belezúgtam mind onnan indultak.természetesen barátságnak indult az is volt egy jó darabig legalábbis egyikünk se mutatta ki a másiknak h többet érez.szedd össze a bátorságod és lépj,csipkelődj ,flörtölj vele.ha bejössz neki akkor barátságból is ugye simán alakulhat.mert ugye ha meg nem jöttél volna be neki elsőre hiába is nyomultál volna rá,csak elijesztetted volna vele.
épp egy ilyen "barát zónás" sráccal kezdek egyre jobban összemelegedni:) legutóbb is a padon beszélgettünk(nagyon közel ült mellém,összeért a combunk szorosan,majd beszélgetés közben ürügyet keresett a kezem megfogásához és úgy beszélgettünk elég sokáig h fogta a kezem:)és még sorolhatnám,jól alakulnak a dolgok:)kifejezetten bejön h nem támad le hanem meg van az az izgalom :D
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!