Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek érdemes, megéri...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek érdemes, megéri folytatni?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy a barátnőmmel(23), 4 hónapja vagyunk együtt. Az eddigi 4 hónap szuper volt mindkettőnk részéről. De a lánynak előjött egy exe iránti fellángolás, akibe nagyon bele volt zúgva, és állítása szerint még most is szereti. Én tudomást szereztem róla, beszélgettünk, és most ott tartunk hogy nemtudja hogy szeret-e és hogy velem akar-e lenni. 2 napja mondtam neki, mikor ez kiderült, hogy akkor adok neki időt, hogy tisztázza magában a dolgokat. És majd keressen hogy hogy döntött.

Úgy derült ki a dolog hogy véletlen (komolyan véletlen de nem fejtem ki, mert hosszú és fölös)önkénytelenül beleolvastam a FB üzenetébe, amit a barátnőjével fojtatott(a bnőm és az exe nem tartják a kapcsolatot).

Tehát konkrétan az lenne a kérdésem, hogyha úgy dönt hogy fojtatni akarja velem a kapcsolatot, és tisztázza magában a dolgokat, és én sem fogom rajta túráztatni magamat lehetséges lesz a folytatás?

Mert mindkét oldalról nézve, a bizalmunk csappant meg talán. A bnőm részéről az, hogy beleolvastam a levelébe, részemről pedig hogy vajon mikor fog hazudni (mert a beszélgetés közben azért voltak nála mellébeszélések).

Tudom hogy nem kellett volna még véletlenül sem beleolvasnom, mert talán magában eltudta volna intézni a dolgot, ha pedig nem akkor úgyis szólt volna (gondolom).

Ezekután valószínűleg ha úgydönt folytassuk a kapcsolatot és tényleg rájönne hogy Én kellek neki, akkor érdemes folytatni a kapcsolatot? Tudom olyan nem lesz mint ahogy indult.. de másmilyen jó tiszta normális kapcsolat lehet még belőle? Vagy már sosem fogunk megbízni egymásban egy ilyen malőr miatt? Szerintetek?

2012. júl. 27. 19:04
1 2
 11/11 anonim válasza:
Szia. Velem is ez volt a helyzet, es en is az uzenetekbol tudtam meg az igazi okokat. Vegul dobott. Hogy mit hoz a jovo, nem tudom, de neked azt javaslom, h 'Ne hagyj idot gondolkodni', mert en is azt tettem, ahhelyett, h megfogtam volna a kezet, es azt mondjam, h minden rendben lesz. Es rendben lett volna, ha ezt teszem.
2012. aug. 31. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!