Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kutvári Ferenc kérdése:

Szerintetek meg csalt-e a barátnőm?

Figyelt kérdés
Elment nyaralni pár napra de beszélgetünk facen és azt mondta hogy isznak és kint állítotak egy sátrat még délelőtt és egy sráccal együtt aludt berúgva meg is mondta szerintetek volt valami köztük?:
2012. júl. 27. 18:19
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
ne minket kérdezz...
2012. júl. 27. 18:20
 2/12 anonim ***** válasza:
Szerintem biztosan, de kérdezz rá és nézd meg hogy reagál :P
2012. júl. 27. 18:20
 3/12 anonim ***** válasza:
Honnan tudjuk? Kérdezd meg Micimackót.
2012. júl. 27. 18:21
 4/12 anonim ***** válasza:
Ezt ma már kiírtad nem? MIvan ha azt mondom megcsalt?És ha nem?De mivan ha mégis?Mé nem vele beszéled meg?
 5/12 anonim ***** válasza:
Hát ha elmeséli akkor szerintem nem. De miért nem kérdezed meg tőle?
 6/12 anonim ***** válasza:
Attól,hogy részeg volt,nem biztos,hogy megcsalt..nem vallaná be? Nem látsz rajta semmit,hogy bántaná valami,vagy hazudna? Én részegen 2 haverommal aludtam egy ágyban,mert nem tudtak mivel hazamenni hajnalban. Nem történt semmi. (Bár nekem akkor nem volt pasim).
2012. júl. 27. 18:23
 7/12 ASOT ***** válasza:

Éjjnyé éjjnyé!

Azért ezt beszéld meg Másinkával is mielőtt ezt állítod.

2012. júl. 27. 18:25
 8/12 anonim válasza:
kérdezd tőle...
2012. júl. 27. 18:26
 9/12 anonim ***** válasza:

Ugyan, ennyire rafinált lenne, hogy még az orrodra is köti egyből? Érdekes és igen ritka jelenség lenne.

Azért lehet, hogy egy-egy kósza vélemény foszlányt megérdemelne neki szegezned. Csak szolidan, semmi hirtelen mozdulat:D

2012. júl. 27. 18:27
 10/12 anonim ***** válasza:
4 napig aludtam egy sátorban kettesben egy fiúval, néha részegen, néha józanon, és a világon semmi nem történt köztünk.
2012. júl. 27. 18:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!