Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok, hölgyek! Mit reagáltok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, hölgyek! Mit reagáltok ha a párotok a ruhaboltba már láthatóan "unja a banánt"?

Figyelt kérdés

Aki már ideges dühös hogy menjünk már.

Vagy fogja magát és azt mondja addig elmegy máshova nézelődni.

2012. júl. 27. 14:55
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:

10 Csak úgy nézelődni is szoktunk. Nem tudom, tv, mobil osztályon én talán több nőt látok mostanában. :)

De talán csak felénk van így, és biztos közrejátszik, hogy mi barátnőimmel eleve sokan megyünk, néha egyszerre, mert nagyon érdekel bennünket.

Ez az "általában" meg változik, pár éve például még alig-alig volt nő ilyen osztályokon.:)

2012. júl. 27. 15:33
 12/19 Diavolino44 ***** válasza:

Hat ez baromi jo!!! :)

Egy ujjabb adag valasz ami abszolult nem tukrozi a valosagot. En meg a budos eletbe nem talalkoztam olyan novel, aki ne tudott volna ruha-cipobolta eltolteni 1-2 orat! Ide tenyleg egy nagyon furcsa tarsasag jar. Mert a noknek szamit a ferfiaknak a penze, meg a pasik a kiss mellre buknak, smink nelkul sokkal szebbek a lanyok. Es a legujjabb, a nok nem szeretnek vasarolni.

Kedves kerdezo!

En mindig azt csinaltam, hogy elvaltunk a ruha-cipobolt elott, en beultem a Libibe addig olvasni amikor vegzett megcsorgetett. Ajanlom neked is.

2012. júl. 27. 15:59
 13/19 anonim ***** válasza:

Szex a próbafülkében?:D Jó merészek vtok! És a hangok, meg az időtartam, meg h mindenki tudja...ááááááá

Visszatérve a témára én imádnék menni pasival nézelődni, főleg neki jó kis kandurfelszereléseket venni, de ezek lázadoznak, nem olyan bevállalósak öltözködés terén, ugyhogy muszáj vok visszuafogni magam és elfogadni rajtuk azt amit ők hordanak, pedig beindul ám a fantáziám...átváltozok kis stylisttá:D

Amikor meg csajos ruhát megyek venni, akkor azért nem hívom mert kényelmetlen a helyzet, ha nekem megtetszenek ruhák még azt hiszi azért vittem el h vegye meg. Vagy azért mert bevadulok az extrémebb ruháktól, a pasikmeg csak néznek h hű ez a csaj nem normális... úgyhogy ezeket a dolgokat inkább privát intézem.

Jobb ha nem engednek engem üzlet közelében:) Nem is a vásárlás a lényeg, hanem a nézelődés, olyan ez mint egy vadászat. Szerintem nőknél önmegvalósítás.

Műszaki cikkeket nézegetni én se mennék el, vagy ott nyűglődök. Az még a szenvedős mikor bnőim hozzák a gyereket is az meg persze h unja, de még viselkedni se tud..na akkor jobb lepasszolni a videojátékosnál vagy jobb ha nem hozza.

2012. júl. 27. 16:03
 14/19 anonim ***** válasza:

Az, hogy valaki szereti a szép ruhákat, nem jelenti azt, hogy vásárolni is szeret.

A barátnődön múlik, hogy ő hogy reagálja le azt, hogy te unod. De szerintem meg lehet egyezni ebben is.

2012. júl. 27. 16:04
 15/19 anonim ***** válasza:

Diavolino44

Én rosszul vagyok a ruhaboltokban, pedig jól nézek ki. De alig várom, hogy "kijussak". Nyűg az egész, nagyon unalmas, nem köt le.

Mi érdekes van..a ruhákban? :)

A legjobb, ha azonnal kiszúrom, aki tetszik és jól áll, és mehetek is. Így szokott lenni. Saját stílusom van, ezért körbenézek, és vagy van vagy nincs olyan.. 15 percnél többet nem szánok rá.

Műszakit szeretem, mielőtt tv-t veszek, a netről levadászom a specifikációit, és eleve úgy megyek oda, tehát ott sem töltök sok időt. De megnézegetem, mert az már érdekesebb. :)

2012. júl. 27. 16:34
 16/19 anonim ***** válasza:

"A legjobb, ha azonnal kiszúrom, aki tetszik és jól áll,"

Nafene, te a csinos eladó fiúkat akarod a ruhaboltból? :DD

2012. júl. 27. 16:58
 17/19 anonim ***** válasza:

Én is szoktam a párommal ruhaboltba vásárolni...az elején lelkes és még segít is válogatni, de egy idő után láthatóan unja...ilyenkor mindig mondom Neki, hogy "Jó, oké, menjünk...", de Ő mindig azt mondja, hogy addig nem amíg nem választok valamit :)

Olyan még nem volt hogy dühöngjön, vagy elmenne máshova...:) Szerencsém van :P

L22

2012. júl. 27. 18:35
 18/19 anonim ***** válasza:
Nem tudom mire jó a pasikat vásárolni rángatni, ha mindig csak hisztiznek... Titeket is idegesít, nem? Akkor miért nem mentek barátnőkkel, akik még élvezik is?!
2012. júl. 27. 19:26
 19/19 anonim ***** válasza:

Én aztán nem rángatom soha. De én vagyok, aki magam is unom, nem szánok rá sok időt.

Amikor esedékes, beülök az autómba, és elugrom, lerendezem kb. 1-2 óra alatt (azzal együtt, hogy általában össze van más úttal kötve!)

2012. júl. 27. 19:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!