Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért aggódom ezért? (bőv. Lent)
Figyelt kérdés
Sziasztok,
Van egy dolog ami engem nagyon zavar. A barátom el akar vinni nyaralni, és jön pár ismerőse is, akik között van egy lány, aki gyönyörű és még modellkedik is. Irigylem őt, annak ellenére, hogy engem is dícsérgetnek, h szép vagyok, csak nincs egy deka önbizalmam se. Még nyaralni se nagyon akarok elmenni, mert irigykednék rá, a barátom meg az a stírölgetős féle. Engem sajnos nagyon zavarnak ezek a dolgok, bár nem mondom neki.
Felejtsem el ezeket a dolgokat, és élvezzem a nyaralást? Csak ha rámtör ez az érzés, elrontja a kedvem, de nagyon.
Bocsi, hogy idióta a kérdés, de hátha van olyan aki hasonló hozzám. Előre is köszi
2012. júl. 27. 11:15
1/8 A kérdező kommentje:
22/L
2012. júl. 27. 11:16
2/8 anonim válasza:
szerintem ez mindenkit zavar, de nem tudsz ellene mit tenni.
3/8 anonim válasza:
Tudsz ellene tenni: ne mutasd, hogy zavar. Akkor is mutasd azt, hogy jól érzed magad. Sugalld az önbizalmat, egy idő után tényleg több lesz...
4/8 anonim válasza:
Ugyan ilyen vagyok!Detto! De mi szakítottunk is a nyaralás után..nem csak stírölt,nyíltan flörtölt is,úgy,hogy mellette ültem. Nem is ez a baj,én mondtam,hogy azt bámul,akit akar,de ne mellettem,mert nekem is 0 az önbizalmam,és bánt nagyon. Nem érdekelte..aztán kibukott,hogy nem is szeret igazán,így vége lett. Az a baj,hogy ha alapból ilyen vagy,sajnos az lesz,amit gondolsz. Folyton rosszul fogod magad érezni, és kevesebbnek,a másik lánynál..még akkor is,ha ez nem igaz. Én is ilyen voltam/vagyok, ez önértékelési probléma, nehéz leküzdeni és hiába állsz úgy hozzá,hogy nem gondolsz rá,nem fog összejönni. nem akarlak letörni,csak saját tapasztalatomat írom le. És nagyon rossz ez a dolog. Mindenképp menjetek, de próbálj minél több olyan programot kitalálni,ahol kettesben lehettek, vagy olyat csináljatok,ahol tudod,hogy te vagy a jobb. Így kicsit nő az önbizalmad, és a párod többet foglalkozhat veled. Lehet,hogy sokkal jobban fog elsülni,mint gondolnád. nem mindenki olyan balszerencsés,mint én. :)
5/8 A kérdező kommentje:
Köszi az eddigi kommenteket, megfogadom a tanácsaitokat! Egyébként tudom, h nem jobb nálam, csak az a lány teli van önbizalommal, meg magamutogató is, tisztában van az adottságaival. Na mindegy, nekem mindig is vonzóbb személyiség az, aki megtehetné, hogy nagyképű, mégis szerényebb :) Bár a fiúk nem mindig így gondolják... :D
2012. júl. 27. 11:27
6/8 anonim válasza:
Na hát... ugyanilyen helyzetben,ha nagyon a padlón lennék, ugyanazt tenném mint a pasi, had vegye már észre magát. Ha stíröl, stírölj te is,ha flörtöl,akkor te is. :) legalább tudod hogy ugyanott vagytok.
7/8 anonim válasza:
Azért zavar mert amíg te próbálod összeszedni az önbizalmad, hogy bikinit húzz. Ő monokinizni fog és a barátod arcába himbálja a didkóit.. Mindenhol középpontba lesz, hisztizni és fogyizni fog.. Teljesen megértelek..Vagy ne menj el mert annak nincs értelme, hogy végig szorongj vaagy szedd össze az önérzeted és nyűgözd le a barátod annyira, hogy eszébe se jusson valami modell barbiet sasolni.. A csajjal ne versengj, legyél kedves..
8/8 anonim válasza:
Azt,h 0 az önbizalmad meg ne mondd neki! CSak mondd meg neki,h ez neked kellemetlen és neki is szarul esne, ha ez fordítva lenne. Azt is kipróbálhatnád, hogy visszacsinálod és te is nézegeted pl. a barátait, hogy ő erre hogy reagálna arra kíváncsi lennék. Mindenesetre felesleges az önmarcangolás. Fogadd el magad olyannak amilyen vagy. Mindig is lesznek nálad jobbak is és rosszabbak is. Ezt el kell fogadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!