Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel ajándékozzam meg a páromat az 5. évfordulónkon? 18/L
Bármilyen fotóstúdióba csinálnak ilyesmit, de ha nem akarsz költeni, akkor kérj meg valakit. (A fotók készítésére) Pl ha van focicsapata, talán akad neki sál, vagy ilyesmi, amivel pózolhatsz. :D Ha nincs, akkor 2-3ezerért rendelhetsz a netről is ilyesmit, amit aztán nekiadhatsz. Amúgy innen jött az ötlet: [link]
De még valami eszembe jutott: ismered a Feldoboxot? Te választhatod ki mennyit akarsz rászánni, 5000-től 50.000-ig különböző csomagok vannak, ezeken belül rengeteg program. Ez egy utalvány, és ő választja ki mire váltja be. :) Én nyertem egy 5000 Ft-osat, és a barátomat elvittem a szülinapján piknikezni a Normafához, benne volt ebbe az utalványba a kaja, piknikkosár, meg biciklibérlés is. Nagyon romantikus volt a Budai hegyeken biciklizni, aztán libegőztünk egyet. Ez a weboldala, itt válogathatsz, ha tetszik az ötlet: www.feldobox.hu
Én most az évfordulónkon elviszem tandemugrásra a barátomat. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!