Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdemes próbálkozni vele?

Figyelt kérdés
Van egy srác, pár évvel idősebb nálam (lány vagyok!) és nagyon bejön, sokat beszélgetünk, mondhatni jó barátok vagyunk, de még egyszer sem próbált közeledni. Azt hiszem egyáltalán nem ugy tekint rám mint barátnőjelöltre. Mivel próbálkozhatnék? Érdemes egyáltalán?
2012. júl. 26. 15:30
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
mond meg neki, hogy mit érzel...ennyire bonyolult ez, hogy itt kell megkérdezni?
2012. júl. 26. 15:31
 2/4 anonim ***** válasza:
Mond meg neki, hogy többet érzel iránta, ha nekem egy lány egykor nem mondja ezt meg, akkor nem alakult volna ki kapcsolat.
2012. júl. 26. 15:34
 3/4 anonim ***** válasza:
elöször is tudd meg nincs e párja vagy aki tetcik neki és ha nem akkor mond el neki nyugodtan elvégra joban vagytok
2012. júl. 26. 15:53
 4/4 anonim ***** válasza:

Én értem és el is tudom képzelni a helyzet. :) Szerintem ne írd még le azért. Esetleg amikor tök jól el haverkodtok éppen, huppanj bele az ölébe hirtelen, de úgy hogy éppen ne számítson rá, amikor azt hiszi semmi ilyesmi nem érheti, és mégis tök jól megvagytok. Ha akkor levakar magáról, akkor sajnos kár volt. De ha nem, akkor elég egyértelmű lesz a helyzet szerintem.:)

üdv:

26/F

2012. júl. 26. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!