Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Foglalkozzak vele, vagy ne?

Figyelt kérdés

A legjobb barátnőm tesója próbál engem "levenni a lábamról".Engem egy kissé zavarna , ha a legjobb barátnőm tesójával kavarnék...

A srác jó fej, és lehet ha jól kijönnénk.

A barátnőm támogatná a kapcsolatunkat, csak attól fél, hogy ha majd összeveszünk, akkor ez miatt nem fogok náluk menni.

Tanácsok, vélemények?

2009. júl. 16. 13:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Hát ha érzel valamit a srác iránt akkor járj vele!
2009. júl. 16. 13:39
 2/8 A kérdező kommentje:
Nem mondhatnám, hogy érzek valamit...hiszen még nem voltam szerelmes....(16/l)
2009. júl. 16. 13:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Szerintem ha Neked is bejön, és szimpatikusak vagytok egymásnak, akkor evvel nincs semmi gond:) ráadásként még az is meglehet, hogy a barátnőddel is szorosabb lenne a kapcsolatod, ennek köszönhetően...de ezt Te érzed...dönts jól! :)
2009. júl. 16. 13:42
 4/8 anonim ***** válasza:
Csatlakozom az előttem írohoz.......
2009. júl. 16. 13:57
 5/8 anonim ***** válasza:
Szerintem is járj vele nem lesz gond ha összevesztek is legalább jobban meg ismerted és ami a legfontosabb + tapasztalatokat gyűjtesz ami valljuk be a mai világban jó ha van.
2009. júl. 16. 14:20
 6/8 anonim ***** válasza:
Meg kérdezhetem, hogy hívnak? Nem akarok semmit csak az egyik barátom is ezzel küszködik. Tudom sok ilyen eset van de lehet, hogy mi egyre gondolunk. (Nem azért csak sok adat hasonlít.)
2009. júl. 16. 14:23
 7/8 anonim ***** válasza:
Ez eléggé kor függő hány éves a srác?
2009. júl. 16. 14:35
 8/8 A kérdező kommentje:

14:23asnak: Hová valósí vagy???

A fiú 18 éves.

2009. júl. 16. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!