Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy csábítható el egy ilyen pasi?
Eléggé el van szállva magától,elég kritikus,semmi sem elég jó neki. Okos,de eszméletlen lusta. Nincsenek céljai,csak a mának él. Carpe diem! Ez a jelmondata. Öntörvényű,és makacs. Nincsenek állandó kapcsolatai. Rengeteget utazik. Mindenféle külföldi helyekre. Svájcba,Amerikába vannak rokonai. Minden nyáron megy a tengerpartra nyaralni legalább 1 hétre. De van h gondol egyet és ősszel lemegy egy pár napra a haverjával Törökországba. Meg olyat is csinált,h csak úgy elment egy haverjával Prágába csak azért h bulizzon.
Saját bevallása szerint sose volt komoly kapcsolata,de ő szemmel láthatólag boldog egyedül is.
Még csak 21 éves ,de már mindenféle komoly üzletekben mozog. A pénzzel jól bánik az egyszer biztos.
Elég talpraesett,és minden helyzetet ügyesen kihasznál.
Jó,most tudom,h nem a legjobb választás,de a szerelem vak,nem válogat. Nem tudok mit tenni,nagyon vonzódom hozzá. Még nem jöttünk össze,de a szimpátia már megvan köztünk. Úgy tervezem,szeptemberben elcsábítom. Vagy nem kéne felejtsem inkább el?
Ha lenne pénzem, én is carpe diem életmódot folytatnék, de kell a cél, mert egyébként éhen döglök... Használd ki és élvezd az életet te is. Aztán ha meguntad a dolgot, keress komoly kapcsolatot.
F/16
Nem, egyébként fogalmam sincs,hogy áll anyagilag(bár szemmel láthatólag jól)
Sokkal inkább azért vonz,mert tetszik,ahogy kinéz,imádom a mosolyát. A társasága is szórakoztató,jó humora van.
50% anyagi megfontolas
50% mert elerhetetlen
Majdnem minden no igy mukodik!
Szinte ugyanilyen vagyok en is, csak noben.:)
Szerintem mivel a termeszetunk nagyon hasonlit az illetovel... az ilyeneket ah engemis a vadsag, vonzza.:)
Az, h te is bevallalos legyel vele, es te is carpe diem szerint elj mikor vele vagy, h ne szamitson a holnap, legy vidam.
es SOHA ne hozd fel neki h te mar az eskuvot es ilyen sz*rsagokat tervezel vele mert megijed, es elmenekul.:)
Magamrol tudom, nalamis a tervezes tabu, es naaaagy HIBA.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!