Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy csábítható el egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy csábítható el egy ilyen pasi?

Figyelt kérdés

Eléggé el van szállva magától,elég kritikus,semmi sem elég jó neki. Okos,de eszméletlen lusta. Nincsenek céljai,csak a mának él. Carpe diem! Ez a jelmondata. Öntörvényű,és makacs. Nincsenek állandó kapcsolatai. Rengeteget utazik. Mindenféle külföldi helyekre. Svájcba,Amerikába vannak rokonai. Minden nyáron megy a tengerpartra nyaralni legalább 1 hétre. De van h gondol egyet és ősszel lemegy egy pár napra a haverjával Törökországba. Meg olyat is csinált,h csak úgy elment egy haverjával Prágába csak azért h bulizzon.

Saját bevallása szerint sose volt komoly kapcsolata,de ő szemmel láthatólag boldog egyedül is.

Még csak 21 éves ,de már mindenféle komoly üzletekben mozog. A pénzzel jól bánik az egyszer biztos.

Elég talpraesett,és minden helyzetet ügyesen kihasznál.

Jó,most tudom,h nem a legjobb választás,de a szerelem vak,nem válogat. Nem tudok mit tenni,nagyon vonzódom hozzá. Még nem jöttünk össze,de a szimpátia már megvan köztünk. Úgy tervezem,szeptemberben elcsábítom. Vagy nem kéne felejtsem inkább el?

2012. júl. 26. 13:02
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak az anyagi háttere vonz?
2012. júl. 26. 13:04
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

Ha lenne pénzem, én is carpe diem életmódot folytatnék, de kell a cél, mert egyébként éhen döglök... Használd ki és élvezd az életet te is. Aztán ha meguntad a dolgot, keress komoly kapcsolatot.

F/16

2012. júl. 26. 13:07
 3/9 A kérdező kommentje:

Nem, egyébként fogalmam sincs,hogy áll anyagilag(bár szemmel láthatólag jól)

Sokkal inkább azért vonz,mert tetszik,ahogy kinéz,imádom a mosolyát. A társasága is szórakoztató,jó humora van.

2012. júl. 26. 13:08
 4/9 Diavolino44 ***** válasza:
57%

50% anyagi megfontolas

50% mert elerhetetlen

Majdnem minden no igy mukodik!

2012. júl. 26. 13:08
 5/9 anonim ***** válasza:

Szinte ugyanilyen vagyok en is, csak noben.:)

Szerintem mivel a termeszetunk nagyon hasonlit az illetovel... az ilyeneket ah engemis a vadsag, vonzza.:)

Az, h te is bevallalos legyel vele, es te is carpe diem szerint elj mikor vele vagy, h ne szamitson a holnap, legy vidam.

es SOHA ne hozd fel neki h te mar az eskuvot es ilyen sz*rsagokat tervezel vele mert megijed, es elmenekul.:)

Magamrol tudom, nalamis a tervezes tabu, es naaaagy HIBA.:)

2012. júl. 26. 13:12
 6/9 anonim ***** válasza:
5'os vagyok, es mellesleg az ilyet szinte lehetetlen megfogni, hosszu idore, ugyh ugy vagj bele, hogy amig veled van, elvezd, es ne arra gondolj h mi lesz holnap, ilyen a gondolkozas nalunk, es ezt kell atvedd teis.:)
2012. júl. 26. 13:15
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Add önmagad.:) Ha az érzés kölcsönös akkor így is úgyis beléd szeret ,ha nem akkor pedig így se úgyse ,viszont ha megjátszod magad ,hogy beléd szeressen akkor annak csúnya vége lehet. (Márpedig ezek szerint eszes férfi, nem hülye.)
2012. júl. 26. 13:18
 8/9 anonim ***** válasza:
Ez a srác, ha össze is jöttök, le fog lépni tőled és az nagyon rossz lesz, mert olyan lesz, mintha a szemed világát vesztenéd. Nem miattad, hanem mert nagyon valószínű, ő olyan. Az öntörvényű ember, minthogy a szó mutatja, ön törvényű :D Még most gondold meg, míg nem késő.
2012. júl. 26. 16:24
 9/9 anonim ***** válasza:
Felejtős. Jól megdug, aztán keres egy másik csajt, akit megdughat! Még gyerek, ne foglalkozz vele!
2012. júl. 26. 16:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!