Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Társkeresés agykontrollal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ⱳhite ßelle kérdése:

Társkeresés agykontrollal témában beszélgetne velem valaki MSN-en?

Figyelt kérdés
2012. júl. 25. 23:15
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Ebben nem hinni kell, gondolom hasznos dolgokat mondanak el. Ilyesmivel nem találkoztam még, viszont megnéztem régebben a tanulást segítő módszereket és gyakorlatokat. Soha nem volt gondom a tanulással, mindig egyszerűen ment. És meglepődtem, hogy a nagy részét úgy csináltam magamtól ösztönösen, ahogyan azt oktatják.

Ezt csak OFF-nak írtam le, biztos adnak hasznos tanácsokat.

2012. júl. 25. 23:31
 12/14 A kérdező kommentje:

[link]

Plusz a meditációs és programozási technikák. :)

2012. júl. 25. 23:32
 13/14 anonim ***** válasza:
Én tökéletes vagyok, és itt vagyok, szóval már bevonzottál, szóval te is tökéletes vagy. :)
2012. júl. 25. 23:53
 14/14 anonim válasza:
Aki nem tudná vagy a kétkedőknek, hogy mi az agykontroll. Elképzeled, hogy amit szeretnél, már megtörtént veled, én ezt leszoktam írni, múlt időben. Párra is így leltem, leírtam pontosan a külső és belső tulajdonságait majd megköszöntem. Hálát adtam érte és hittem benne, hogy valóra válik. Segít nekem, hogy nem vagyok görcsös ember. Egy hónap múlva már együtt is voltunk. Ajánlom mindenkinek, mert így akár egy életre is találhattok magatoknak társat. Egy próbát megér!
2012. júl. 31. 01:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!