Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nagy a korkülönbség?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nagy a korkülönbség? Fiú: 15 lány: 13. Bővebben lent!

Figyelt kérdés
Egyik barátnőm szeptemberbe megy 7.-be és összejött egy fiúval,aki 9.-es lesz. Sajnos ez nem tartott sokáig, csupán pár óra volt. A fiú a fiatal korára hivatkozva hagyta ott! Valóban nagy a különbség? Szerintem nem, a 2 év az nem ok. Nem értem, hogy miért csak ennyi volt...
2009. júl. 16. 10:09
 1/9 anonim ***** válasza:
Hát, elképzelhető. 1000 oka lehet, lehet félt, hogy a haverjai kinevetik. Mivel még csak általános iskolás a csaj.
2009. júl. 16. 10:43
 2/9 anonim ***** válasza:
mert ciki volt neki 13 évessel járni.
2009. júl. 16. 11:09
 3/9 anonim ***** válasza:
19%
szerintem egy 13éves lánynak nem az lenne a dolga,hogy pasizzon. én akkoriban még azt sem tudtam mi az a fiú. rettenetes,hogy hogyan változik az idő! és még én is csak 18vagyok!
2009. júl. 16. 11:35
 4/9 anonim ***** válasza:
a 2 év így számokban télleg nem sok, de ebben a korban viszont rengeteg. egy 15 éves fiú azmár elég messze elhagyja a 13 éves lányt. mások az igényei, más a gondolkodása... ha monjuk a fiú 19 a lány meg 17, akkor az télleg semmi.
2009. júl. 19. 18:29
 5/9 anonim ***** válasza:
azért csak ennyi volt, mert semennyi nem volt. gyanítom te is ennyi idős vagy és akkor most megosztok veled egy nagy titkot a felnőttek világáról: ott nem úgy működnek a dolgok mint a mesében, hogy ha már két ember csókolózik akkor azok örökre együttlesznek. a nők és férfiak összejönnek egy estére és soha többet nem látják egymást, a már 13 évesen ezt csináló lányokból lesznek a rib@ncok később, a fiúkból pedig a casanovák. ez a lányok szempontjából nézve szívás. a korkülönbség nem nagy, de ha valaki 13 évesen pasizik akkor meg is érdemli hogy egy ilyen idióta indokkal lapátra tegyék... nem hiszem hogy a fiú fűtfát ígért volna. mert az ugye egyértelmű hogy nem a kora az akadály hanem mert egyszerűen nem kell a pasinak, mert az csak meg akarta kapni egy estére és ennyi. az is hatalmas egy pasi lehet, 15 éves. ehh
2009. júl. 19. 18:43
 6/9 anonim ***** válasza:

2 évvel ezelőtt én is 13 éves voltam, 16 éves pasim volt. Persze, én többnek néztem ki, meg lehet másabb volt minden, de engem nem szégyellt a barátom.

Lehet csak szimplán megbánta, vagy csak a vadászösztön élt benne erősen, mikor meg már megkapta a kiscsajt rájött, nem kellett neki.

2009. júl. 19. 19:11
 7/9 anonim ***** válasza:

Azért egy 9.-es és egy 7.-es gyerek között is nagy különbség van..Én 9.-es vagyok, nálunk az osztályban már mindenki túl van mindenen..ami persze elég borzasztó, én nem feküdnék le senkivel 15 évesen meg drogoznék, piálnék stb, de 15 évesek közül elég sokan teszik ezt. Vagy ha nem is ilyen durván, akkor is már bulizgatnak, csajozgatnak és már elég kevés 15-16 éves srác van, aki fiatalabb lánnyal kezd ki. 13 évesen még a legtöbben elég kislányok, akármennyire is próbálnak nagynak tűnni. Egy 13-14 évessel jobban járna.

15/L

2009. júl. 19. 19:30
 8/9 A kérdező kommentje:
Félreértés ne essék, nem feküdt le vele és esze ágában sem volt megtenni! Én ezt nem pasizásnak nevezném, hanem szimpla barátkozásnak, ismerkedésnek.
2009. júl. 20. 00:02
 9/9 anonim ***** válasza:

Szerintem egyáltalán nem sok az a 2 év korkülönbség. Az én párom is 15 én meg 13 leszek 2 hónap múlva és teljesen jól megvagyunk. Ugyhogy köztünk 2,5 év van.

Ja és most jöhetnek a leszídások, hogy miért kezdem ilyen korban, de nem tud érdekelni, mert szeretjük egymást és csak ez a lényeg!=)

2009. júl. 20. 02:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!