Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon jóban lett a barátnőmmel egy srác, aggódnom kéne?
A barátnőm nélkülem ment egy hétre a barátaival nyaralni, és ezt a srácot is ott ismerte meg, ahhoz a társasághoz tartozott, ahogy látom nagyon egymásra hangolódtak. Azóta már találkoztak többször is, és most volt alkalmam látni, hogy hogy viselkednek egymással. Egész este csak a barátnőmmel foglalkozott a srác, a közös emlékeiket mesélte folyton (pedig alig találkoztak még), és ahogy figyeltem olyan, mintha már mindent tudnának egymásról, olyan apróságokat is, hogy csak néztem, hogy ez most így mi. Együtt énekelgettek, beszélték hogy majd mennyi koncertre tudnak menni együtt, mert ugyanazokat szeretik és végre van ilyen ember. Meg még egy rakás más program is elhangzott, hogy majd miket csinálnak, ha barátnőm újra Pesten lesz (majd ha indul a tanév)
Erre nekem mit kéne reagálnom? Kicsit már soknak érzem. Nem hiszem, hogy a barátnőmnek bejön a srác, de ez akkor is sok. Én reagálom túl vagy ez tényleg nem normális?
Igazából azért félek, mert a srác pont az ellenkezője annak, amilyen én vagyok, és a barátnőm is inkább ilyen pörgősebb, vidámabb egyéniség, mint ez az új haver.
ezt már ott nagyon elrontottad, amikor nem állítottad le az elején a tagot
4 év elég hosszú idő, és ha már unja a banánt, akkor könnyen lecserél, ha hagyod magad
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!