Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fogalmam sincs mit tegyek,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fogalmam sincs mit tegyek, hogy kérhet ilyen tőlem?

Figyelt kérdés
Volt egy párkapcsolatom. 6 évig tartott.. De később kiderült hogy neki már van családja... 3 gyermeke... ezt úgy tudtam meg hogy az élettársa rájött hogy csalja őt. és arra is hogy velem.. akkor én beszélgettem a nővel.. mindent higgadtan normális emberi hangon meg tudtunk beszélni. ennek 8 hónapja. most felkeresett az exem hogy segítségre van szüksége. Meghallgattam. Azt kérte tőlem hogy hívjam fel az élettársát és mondjam neki azt hogy semmi nem igaz abból hogy mi együtt voltunk. Mondjam azt hogy ezt az egészet csak én találtam ki. Mert szét akartam őket szedni. Egyszóval vállaljam magamra mind azt amit tett velem... mert hogy a csaj el akarja hagyni és viszi a gyerekeket.. és hogy ő nem akarja elveszíteni a gyermekeit. Az exem semmibe nem nézem. egye meg amit főzött.. De a gyerekek végett nem tudom mit tegyek :S fogalmam sincs mit tegyek.. beszéljek e az exével és magamra vállaljak e mindent.. vagy ne tegyek semmit ? :/ ez most nekem akkora patt helyzet.. kis gyerekekről van szó. az egyikük még csak 1 éves.. :S a másik 6-8évesek... ti mit tennétek a helyemben ? egy 26 éves lány....
2012. júl. 25. 15:25
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Hülye lennél magadra vállalni! Amúgy meg, szerintem a gyerekek jobban járnak, ha külön élnek a szüleik, ha ilyen félrek*rogatós apjuk van. Gondolj bele: ha veled megcsalta a feleségét, mással miért ne tenné meg? Vállalja csak a következményeket!
2012. júl. 25. 15:39
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Tovább megyek: én megmondanám az élettársának, hogy mit kért tőlem. Bár nem, főjön csak a saját levében a pasi.
2012. júl. 25. 15:41
 13/20 A kérdező kommentje:
azt semmiképp nem tudnám megtenni hogy most elmondjam neki mit kért tőlem :/ nem vagyok ilyen... akármennyire is megbántott az a nő nem tehet róla.. sajnálom őt... ő még talán nehezebb helyzetben van mint én.. köszönöm a válaszokat.. én is jobban hajlok afelé hogy nem hívom fel.. jobb inkább kimaradni belőle.. csak hirtelen lesokkolt a hír és nem tudtam mit hogyan tovább. nem könnyű... én azóta hogy kiderült hogy családja van. nem hívtam nem kerestem... és mostanra kerültem abba a fázisba hogy úgy éreztem már egyáltalán nem érdekel.. nem tudom miért pont most kellett megjelennie újra :/ azért6 évet nem könnyű elfelejteni.. :/
2012. júl. 25. 15:46
 14/20 anonim ***** válasza:
59%

Tudod mit? Ha a feleséggel sikerült legutóbb normálisan beszélni, akkor hívd fel, és mondd el, hogy ez a szemét erre kért. Nehogy véletlenül láthatást kapjon egy ilyen görény. A gyerekeknek is jobb apa nélkül, mint egy ilyen szemétládával, aki egy picitsem tiszteli a feleségét.

24/N

15/20 anonim ***** válasza:
Egy válás nem a világ vége. Nagyon átvert egy csomó embert, Te ne kövesd a példáját.
 16/20 anonim ***** válasza:
ha fel is vallanad, a feleseg mit gondolna? foleg azok utan, hogy szepen tudtatok beszelni rola. itt ez nem lehet kerdes, a ficko oldja meg, ahogy tudja es hagyjon ki teged belole. meg az is lehet, hogy nem csak veled csalta a feleseget...
2012. júl. 25. 15:50
 17/20 anonim ***** válasza:
Ha magadra vállalod akkor óriási hülye vagy.
2012. júl. 25. 15:56
 18/20 anonim ***** válasza:
100%
Mondd el az exednek, hogy ezt nem kérheti tőled. Még azt is elmondanám, hogy nem fogom keresni a feleségét, de ha ő keres, akkor vele is őszinte leszek.
2012. júl. 25. 16:25
 19/20 anonim ***** válasza:
Az exed szereti a gyerekeit, az élettárs is. Az élettárs nem ártott neked, az exed 6 évig átvert. Én a nő pártjára állnék.
2012. júl. 25. 18:54
 20/20 A kérdező kommentje:
az exe zaklatott folyamatosan és már mindenki arról beszélt úton út félen hogy én vagyok a nagy családszétszedő.. így nagyon kiborultam és megtettem amit kért az exem... :/ persze most megint én vagyok a köcsög aki eddig hazudott :/ és még az exem is a szemembe nevetett:/ de a két gyerek .. nem tudtam elviselni hogy tehetnék ellen hogy ne putriba éljenek :/
2012. aug. 27. 21:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!