Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Erre mit tanácsolnátok?

Figyelt kérdés
16 éves srác vagyok! A barátnőm 15! Egy éve vagyunk együtt de én már azelőtt szerettem volna DJ lenni mielőtt megismertem volna! Megvan rá a tehetségem és 100% akaratom hozza! Most adódott lehetőség hogy az lehessek és azt mondta hogy nem akarja és hogy ha elmegyek zenélni valamelyik clubba vagy discóba szakít velem! Mi lehet az oka annak hogy nem akarja? Valaki tudna segíteni hogy mit tegyek? Hogyan beszéljem rá! Hívtam őt is hogy jöjjön velem és mellettem ülhet meg mindent felajánlottam neki! Válaszokat köszönöm.
2009. júl. 16. 06:38
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Ezt a lehetőséget semmiképp se szalaszd el!

Igazából semmi ok nincs arra, hogy ne csináld a DJ-skedést, csak egy kis lányos hiszti, féltékenység. Viszont sokkal több ok van rá, hogy miért csináld. Tanulhatsz egy csomót, kereshetsz egy kis pénzt, amiből majd pl elviheted moziba, vagy valahová a barátnődet is.

Ha szeret a barátnőd, akkor megérti, hogy neked ez fontos, és ne hisztizzen, hanem inkább támogasson!

(Igen, természetesen féltékeny, attól fél, hogy ott majd sok kis csajjal fogsz megismerkedni, ő nem tud mindig ott lenni veled, megcsalod, stb, meg kevesebb időd marad rá. Ez a DJ-skedés tényleg egy szenvedély. Nyugtasd meg, hogy téged ebből csak a "munka" érdekel!)

Nem kell őt rábeszélni semmire, te már eldöntötted és kész. Ha ezért elhagyna, mert szombat este elmész dolgozni DJ-ként, akkor elég éretlen, buta lány lenne, szal ne is sajnáld. Csináld ami a dolgod!

Ha látja majd, hogy semmi nem változott, ővele is ugyanúgy foglalkozol,mint eddig, és nem linkeskedsz a buliban, akkor sztem megbarátkozik majd a helyzettel és inkább tisztelni fog azért, amit csinálsz!

2009. júl. 19. 01:48
 12/13 anonim ***** válasza:
100%

Kemény leszek veled, de hát mind a ketten férfiak vagyunk.

Ha neked ez minden vágyad, és itt van rá a lehetőséged, akkor szerinted szeret téged az a csaj, aki meg akarja akadályozni, hogy véghezvidd az álmodat?

Ha egy tengerjárón akarnál pincérkedni és évekre elköszönsz tőle, akkor megérteném, hogy ilyen válaszút elé állít, de könyörgöm! Te csak zenélni akarsz!

Egyébként is, ha most engedsz neki, előbb-utóbb úgyis őt fogod okolni (teljesen jogosan), hogy nem zenélhetsz és úgyis szakítani fogsz vele (teljesen jogosan).

Szerintem nem szeret, csak birtokolni akar téged és fél, hogy ha DJ-zni fogsz, akkor esetleg konkurenciája lehet.

Ha más, ésszerű ellenvetése lenne, azt elmondaná neked.

2009. júl. 19. 03:15
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! A válaszok alapján megtudtam mi az oka amiért nem akarta de már elintéztük és belevágok! Épült itt a városban egy 5 csillagos szálloda egy óriási club-bal. A club-ba teljesen új felszerelés! Oda csak az igazán gazdag emberkék járnak bulizni! S az volt a helyzet hogy kicsit messze van a ahol mi lakunk és a szülei nem akarják engedni! De a szüleivel leültem és megbeszéltem a dolgot! Szerintem megértik! De ez megválik! Köszi minden válaszokat! :)
2009. júl. 19. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!