Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Minden pasi egyforma? Még az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden pasi egyforma? Még az igénytelenebbje is csak a farka után megy.

Figyelt kérdés
Konkrétan (nem közvetlen) környezetemben van egy külsőre csúnya, igénytelen, túlsúlyos férfi. Együtt él egy nővel és mégis szexrandis oldalakat néz és ott szed fel nőket alkalmi numerákra. És akkor még rácsodálkozunk arra, hogy a jóképű férfiak egyszerre több nőt szédítenek, törik össze a szívét és teszik tönkre életüket...
2012. júl. 25. 13:35
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Erre csak annyit tudok mondani (pontosabban irni), hogy az egyik legszebb emberi tulajdonsag az altalanositasra valo hajlam.
2012. júl. 25. 15:07
 22/28 A kérdező kommentje:
Tudod, az a helyzet, hogy bizakodó voltam és vagyok is, minden rossz tapasztalatom ellenére. Valahol, a szívem mélyén még reménykedek benne, hogy talán egyszer meglelem én is az igazi, tiszta boldogságot valaki mellett. Mert kell egy társ. Egy olyan, aki nem csal meg, nem csap be, nem hazudik neked, stb. Az ember társas lény, ez van, genetikai adottság. Csak amikor már kb. tizedjére futok bele egy szemétládába, aki az elején abszolút normálisnak tűnik (nem a fent említett illető, hanem mások), de a végén úgyis kiderül, hogy sumákol, hogy vetít, hogy én hiába adom bele szívem-lelkem, ő mégis félrekacsintgat, de a legsunyibb módon. S a végén, amikor már észreveszem, hogy valami mintha nem lenne okés, akkor vagy az jön, hogy "nem jött a szikra", vagy hogy "XY és én annyira egyformák vagyunk" és lelép. És másnap istenadta boldogtalanságomban bóklászok az utcán és vajon ki jön szembe velem?! Na, kitalálod? Hát persze, hogy az exem, aki tegnap dobott, az aktuális nagy Ő-jével, akiről lerí, hogy nem tegnap ismerte meg, de nem is tegnapelőtt. Párhuzamosan szédítette őt is, meg engem is. Persze az jó volt, hogy kielégítettem az összes igényét. Akkor valahogy mégis jött a szikra.
2012. júl. 25. 15:22
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

Írhat bárki bármit, nem egy boldog szerelemes pár van a környezetemben, akikről tudom, hogy BOLDOGOK egymással, és NEM KÉNYSZER számukra a hűség.

Csak a normális emberek élete ugye nincs kirakatban...Meg nyilván nem is olyan izgalmas beszédtéma, mint az, hogy ki kit csalt meg, vagy hogy milyen szemetek a nők/férfiak bla bla bla.

Én is rendkívül boldog, kiegyensúlyozott kapcsolatban élek évek óta, és magasról teszek az olyan megkeseredett idiótákra, akik szerint a szerelem nem létezik, és mindenki max. kényszerből hűséges ideig-óráig.

Vigasztalhatják magukat ilyen gyenge dumákkal, de attól még nem lesz igazuk.

2012. júl. 25. 15:41
 24/28 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező! Miért függ össze az igényesség a hűséggel? Vagyis valamilyen szinten összefügg, úgy, hogy egy tényleg igényes ember nem köpi szembe magát azzal, hogy így átver, megaláz valakit ( = megcsalás). Mert ilyenkor bizony önmagunknak is adunk egy pofont, nem csak a másiknak, csak ezt először kevesen érzik. Az embert nem feltétlen a külseje határozza meg. Létezik szép ember szép értékekkel, nem feltétlenül szép értékekkel, egyenesen romlott értékekkel, ronda ember szép értékekkel, ilyen-olyan értékekkel. Az emberek nem feketék vagy fehérek, nem skatulyázhatod be mindet a kis személyes tapasztalataid alapján. A nőkre is mondhatnánk, hogy a puncijuk után mennek, meg, csak a pénzes pasikra hajtanak, mert bizony rengeteg kétszínű, aljas, ösztönlény p*csa van köztetek.

Az "ember" eljutott arra a pontra, hogy már letojja a másikat. Az "ember", nem pedig a szemétnők vagy a szemétpasik. Ezt félig kollektívan mondom, mert nem általánosítok (magamból kiindulva). Én férfi vagyok és bizony meglehetősen nagy a szexuális étvágyam, de sosem csalnék meg senkit sem, mert én a barátnőm (ha lenne épp) nem egy "csajnak" vagy húsdarabnak tekinteném, hanem a társamnak, egy hozzám hasonlóan érző, szeretni tudó, szeretve lenni akaró EMBERNEK. Nem fogok megcsalni senkit sem, és nem feltétlenül elvből, hanem azért, mert nem jövök össze csak úgy akárkivel, egy fellángolás alapján. Ha pedig valami nem működik egy kapcsolatban, akkor felnőtt ember módjára leülünk és megbeszéljük. Aztán, ha nem tudunk továbblépni az adott problémán, és nekem pedig fontos lenne az adott dolog, akkor szakítunk, és onnantól kezdve tiszta ügy. Csak ehhez alapvető emberi tisztelet kéne a másik iránt, ami sok kortársunkból hiányzik.

21/F

2012. júl. 25. 18:19
 25/28 anonim ***** válasza:
Utolsó, biztosan 21 éves vagy? A hozzászólásod egy roppant nagy élettapasztalattal rendelkező ember szavait adja vissza. Vagy legalábbis ez tűnik ki belőle.
2012. júl. 25. 20:52
 26/28 anonim ***** válasza:

Amennyiben folyton folyvást ilyen férfiakkal akadsz össze, akkor nem bennük, hanem magadban kellene keresned a hibát... Hogy nem veszed észre milyenek is valójában, vagy hogy neked annak ellenére amilyenek, mégis ők kellenek.

Neked kellene inkább nyitott szemmel járkálnod a világban, és figyelni, hogy ki az aki fűnek fának udvarol a haszon érdekében és ki az akiben meg lehet bízni.

A nemek eloszlásában körülbelül ugyanolyan a "hűtlenek" aránya, különben nem működne a rendszer. Szerencsére nem általánosíthatsz.

Ahhoz, hogy ne ezeket az egyéneket találd meg, próbáld tényleg azt figyelni, milyen is a másik. Nagyon egyszerű dolgokra kell tényleg csak figyelmet koncentrálni és tuti megtalálod a sok játékos közt azt is, akit keresel.

Ilyen dolgok:

-nem alkoholos befolyás alatt ismerkedik (pl. szórakozóhelyeken)

-nem küld neked egyből egyértelmű jeleket (ez a legfontosabb, akik társat keresnek, nem úgy fognak megismerni téged, hogy fúú, de tetszel nekik, hanem szeretnének megismerni előtte. Lehet hogy ebből azt fogod levenni, hogy nem jössz be nekik, de ezt nem szabad tesztelni, vagy ilyesmi. Tehát ha ő keresi a társaságod, és bejössz neki, akkor mint visszajelzés (jel), elvárják, hogy te is keresd az övéket)

-nem várnak (és nem is küldenek) viszont szenvedélyes/erotikus visszajelzést idő előtt (nem tesznek burkolt megjegyzéseket, utalásokat, stb.), tehát mielőtt még tudnák, hogy te vagy az igazi

-illetve kapcsolatotokat személyes dologként kezelik, ez a legfontosabb (nem úgy mint valami lehetőség, eredmény, trófea, stb. Nem arra kelletek egymásnak, hogy erotikus igényeiteket levezethessétek, nem álltok le mondjuk baráti körben is kimutatni "szenvedélyességeteket".)

Remélem segítettem.

2012. júl. 26. 12:52
 27/28 anonim ***** válasza:

Igen, minden pasi egyforma. De fullra. Sőt minden pasi egy ember, észlény kisasszony, mert biztos, hogy csaj vagy.

A férfi megy ez már biztos, két dolog vezetheti

a) A farka

b) a barátnője/felesége pórázon, kis rózsaszín szájkosárral. Vau, vau

Csúnya, de igaz

26/f

2012. júl. 26. 16:21
 28/28 A kérdező kommentje:
12:52 Elgondolkodtam. Sok igazság van abban, amit írsz, ha jól meggondolom, bizony voltak olyan jelek, amire bizonyosan figyelnem kellett volna, ha nem borította volna el az agyam a rózsaszín köd. Na de sebaj, tanulópénz. Legközelebb igyekszem figyelni az árulkodó jelekre!
2012. júl. 26. 21:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!