Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Minden nővel ilyen nehéz az együttélés a nehéz napok előtt és alatt? Hogyan tudnám ezt jobbá tenni?
Sajnos minden hónapban a 13.-28. ciklus napig nagyon "bunkó" velem a párom, nem lehet hozzábújnom, kényeztetnem. Ebben az időszakban szexről még csak álmodni se merek. Beérném naponta 1x összebújással is.
Együttlétre legfeljebb egy hét van, a 6.-tól a 13.-ik napig. Persze ekkor se minden nap, csak úgy 1-2 alkalom.
Végső elkeseredésemben azon gondolkozom hogy valami csodaszert kéne beszereznem amitől elmúlnak a PMS tünetek és újra olyan lesz mint az első évben.(első évben nem voltak pms tünetei) A feromon dezodor ill. a D vitamin, vagy valami vágykeltő kapszula hatásos lehet állítólag.
Szed fogamzasgatlot a parod?
1.) Ha szed, akkor erdemes lenne gygyszert cserelni.
2.) Nem szed, akkor meg kezdjen el szedni.
2.nak amúgy nagyon igaza van: D Nekem is voltak hasonló PMS tüneteim,elkezdtem szedni a tabit,és elmúltak:D
(első voltam)
A 13. naptól nem lehetnek pms tünetei.... Sőt, mivel a 14. napon termékeny, a 14-17. napig kéne legjobban kívánnia a szexet.
Én nem szedek gyógyszert, én is érzem a ciklusom természetes lefolyását, de igazából csak a menstruáció előtti 1-2 nap nem kívánom a szexet, meg amikor megvan akkor az első 3 napon, a vége felé már normálisan visszatér a libidóm és folyamatosan erősödik a 13-15. napig.
Nem lehet, hogy szorong, mert attól fél, hogy terhes lesz? Mert az tényleg nem normális, hogy amikor hormonálisan és biológiailag is mindenféleképpen kívánnia kéne a szexet, pont akkor zárkózik el... Mert oké, utána fokozatosan csökken az ember libidója, de még egy pár napig erősnek kéne lennie.
Ha valakinek erős pms tünetei vannak, az is max egy héttel, vagy inkább ilyen 4-5 nappal menzesz előtt kezdődik. Egyébként ha rákeresel googleban, akkor nagyon sok praktika van a kiküszöbölésükre, teák, speciális vízvisszatartást csökkentő étkezés...stb. De ezek akkor működnek, ha nem más tényező áll a háttérben (mint nálatok, ebben szinte biztos vagyok!!!), és meg kell beszélnetek, neki is kell akarnia, hogy segítsen a helyzeten. Meg a pms-től normálisan a nő maga szenved a legjobban, amit a környezete érzékel az csak a töredéke. Ha valóban erős pms tünetei lennének, akkor az fej, has vagy hátfájással, mellfeszülésel, puffadássa...stb járna, amit nem lehet 2 hétig bírni, szóval már biztosan ő is tett volna ellene. Meg olyan sincs, hogy valakinek az egyik évben vannak, a másikban meg nincsenek pms tünetei...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!