Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok leírnátok nekem, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok leírnátok nekem, hogy nektek miért jó ha mondjuk 26 évesek vagytok egy 39-40es ffival együtt lenni?

Figyelt kérdés
Kíváncsiság...
2012. júl. 24. 23:55
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Azért jobb,mert nagyobb biztonság érzetet ad! Tapasztaltabb nem csak a szexre gondolok most, sokkal érettebb érzelmileg!
2012. júl. 25. 00:03
 2/12 anonim ***** válasza:
Itt már kisebb az esély arra,hogy elhagy vagy megcsal vagy átver! És hát a szerelem az nem kor függő!
2012. júl. 25. 00:05
 3/12 anonim ***** válasza:
50%
mert több pénze van és "nagyobbnak" érzi magát az illető hölgy ha idősebb a fa*szija, apakomplexus, divatos és menő a barátnők előtt, az önbecsülését növeli ha ilyen fickot megtud tartani.
2012. júl. 25. 00:13
 4/12 anonim ***** válasza:

Mert

-egy 26 éves nő már gondol távolabbi tervekre is, egy 40 éves férfi mellett én is szívesebben lennék anya, mint egy 25 éves mellett

-érzelmi biztonságot ad, már nem vágyik diszkóba, nem esik nehezére este velem maradni, nincs mehetnékje

- többféle nőt "látott" már, tudja kezelni az érzelmi igényeket

-tapasztaltabb, többet ad az ágyban

2012. júl. 25. 00:15
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Attól,hogy valaki 39-40 éves nem biztos,hogy több pénze van,mint egy 25 évesnek akár!!! Egyből mindenki arra fogja,hogy apakomplexus, pedig egyszer ilyen helyzetbe kerülne! Rájönne,hogy annyira nem jön szóba a kor mintha csak pár év különbség lenne!!
2012. júl. 25. 00:21
 6/12 anonim ***** válasza:
3%

ők azért nagyobb lábon,

kocsival élnek, telken.

gerontofília ez,

higyj nekem, lelkem.

2012. júl. 25. 00:23
 7/12 anonim ***** válasza:

Pénz. Lehet köntörfalazni, de legyünk őszinték... A csajok nagy része, akik ekkora korkülönbséget vállalnak be inkább reménykednek abban, hogy biztos anyagi hátterük lesz.

Ráadásul nem csak a 25 év körüli korosztály, hanem sokkal fiatalabbak is 30-40-es pasikhoz állnak szeretőnek, ha pénzeli a plázát, bulikat, satöbbit... Nem egy példát láttam rá, és talán létezik ellen példa, de személy szerint... én még nem láttam...

Persze minden csaj imádja pátyolgatni a lelkecskéjét, de őszintén szólva ilyen esetekben többet láttam őket afölött sírni, hogy pár hét múlva levannak égve ahhoz hogy bulizni menjenek, vagy megvegyék a legújabb ruhájukat, mint amennyit "életük szerelmének" elvesztése okozott.

Egyébként pedig, ha egy 26 éves nő komolyan gondolna a jövőjére esetleg felötlene benne ilyenkor, hogy a 40 éves férfi egy jó két évtizeddel előtte fog sírba szállni, a gyereke pedig úgy fog felnőni, hogy a saját apja, egyben a nagyapja... Még ha helyben össze is hozzák.. egy 50 éves öregember nem fog a 10 éves fiával focizni, vagy épp biciklizni tanítgatni a gyerkőcöt...

Lehet, hogy én vagyok szűk látókörű, de ha én is egy elég vásott és kezelhetetlen gyerek voltam az apám számára, akkor mégis mit vársz egy vénembertől? Hogyan birkózzon meg az apa szereppel?

Egyszerűen túl nagy, itt már ténylegesen 2 generációs szakadék tátongana majd mire tinédzserré serdül a kiskölyök és a papuska 60 év felé már közelebb áll majd ahhoz a korhoz, amikor pelenkázni kell, mint ő.

2012. júl. 25. 00:41
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat. 3iknak és a 7iknek adok igazat.

Mert megsúgom én 24 éves fiú vagyok és már én se discozom,nem azon jár az agyam,melyik héten kit dugjak meg....:)

Nekem ne mondja senki hogy ez nem apakomplexus...:D De iylen helyzetben inkább a40es ffi a szánalmas,hogy nem találja a saját korosztályában a helyét és csak erre futja,hogy behülyítsen egy 25 éves nőt:) Mert az érettebb nőkhöz ő nem elég érett...:D Ti meg jó hogy összejöttök vele mert "izgalmas" egy idősebbel,de ez egyéni dolog...

Csak utána nekem senki se sírjon hogy 2-3 év múlva kiderül hogy csak dugni kellett az idősebb faszinak:) Nem egy ismerősöm járt már így;)

2012. júl. 25. 00:49
 9/12 A kérdező kommentje:
hetedik....:D nevetek de tényleg így van..és ez nem szűklátókörűség....Belemennek a nők mert ez nekik izgi,ettől ők "nagy" lányok lesznek.Aztán bepottyan a gyerek 40-50 évesen meg amjd sírnak,hogy ne adj isten a "papa" beteg lesz,vagy pusztán szarik a gyerekre,mert megy a meccs....:)
2012. júl. 25. 00:56
 10/12 anonim ***** válasza:

Elárulom, hogy pár dologban óriásit tévedsz. A 30-40 éves férfiak majdnem mindenkit megkaphatnak. Mármint majdnem minden korosztályt. Ebben a korban nincs kor, nem számít, hogy a nő hány éves, mert egy 20-on évesnél is esélyes és egy 40-esnél is. Nálam két lány/nő volt esélyes és több, mint 20 év volt közöttük. Végül az idősebb mellett döntöttem, mert nem akarok barátnőt nevelni, felnőtt nőre volt szükségem.

Ha a fiatalabbra voksolok és meglátsz, akkor gondolnád a hülyeségeidet. Persze vannak olyanok, akik csak a sokkal fiatalabbakat vagy a sokkal idősebbeket keresik, az szerintem sem egészséges. De egy 30-as vagy 40-es férfi megteheti, hogy nem törődik az életkorral. Azzal jön össze, akit szépnek és értelmesnek talál.

2012. júl. 25. 01:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!