Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjuk el anyunak hogy együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
1éve együtt vagyok a barátommal...baráti társaság tudja...de szüleim nem...mivel van köztünk 4 év...Én 22 ő 18...azt hiszik csak barátok vagyunk, de anyu folyton szövegel hogy nem hozzám való(haver),túl fiatal...akkor hogy vélekedne arról ha megtudná hogy járunk..nagyon szeretjük egymást, és már unom hogy titkolózni kell...hogyan mondjuk el neki?vagy ne is mondjuk el inkább?teljesen tanácstalan vagyok...itt a nyár és minden nap együtt akarunk lenni, viszont ma is mondta anyu hogy minek jár ide folyton..miért nem megy csajozni meg haverozni...ez így nagyon rossz...mit tegyek?köszi előre is 22/L2012. jún. 22. 21:54
1/7 anonim válasza:
Együtt vagyunk.
Járunk.
Szeretjük egymást.
2/7 anonim válasza:
1 év után már itt az ideje elmondani. 22 éves vagy és ő 18 már fenőttek vagytok.
3/7 anonim válasza:
valószínűleg azért is furcsálhatja anyukád, mert átjár hozzátok és elvileg csak haverok vagytok. na ők se jöttek le a falvédőről... biztosan tudják, hogy ez nem haverság és így szerintem rosszabb a helyzet, mert még arra is gondolhatnak, hogy alkalomkor néha kellesz neki, remélem érted. Szóval tisztázd le a helyzetedet elég nagy lány vagy már ehhez. Mellesleg én barátom 23 én 18. Nagy korkülönbség?? Nem hinném! Alig várom, hogy férjhez menjek lassan több éve együtt vagyunk és még nem feküdtünk le. Szóval még csak azt se lehet mondani, hogy a szexre kellenék. Sok sikert!:)
5/7 anonim válasza:
Mivel mindketten nagykorúak vagytok semmi köze hozzád. Szeretitek egymást és kész ez a 4 év pedig nem tragédia még ha te vagy az idősebb mint a barátod akkor sem az. Csak anyukád nem hajlandó ezt elfogadni, mert nem ez a jellemző dolog hogy a lány idősebb a barátjánál.
6/7 A kérdező kommentje:
Én ezt mind értem, de ő szerinte túl fiatal hozzám még havernak is. és tudom jól hogy mondaná a magáét elég rendesen.emiatt eléggé parázok.de én is úgy érzem hogy idő van tudnia kéne, nem akarom egész nyáron azt hallgatni, minek van itt...
csak az a baj hogy elég rosszindulatú...
2012. jún. 22. 22:04
7/7 anonim válasza:
Jajj most vettem észre, hogy te vagy az idősebb (én mondtam, hogy nálunk is kb. ennyi a korkülönbség) bocsánat félre értettem a kérdést. Ezt szülőként talán én is nehezen érteném meg és arra gondolnék, hogy a lányomhoz egy idősebb férfi illene. De a te dolgod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!